DE BLOCKCHAIN AVOND met Olivier Rikken

22/02/2019

SAVE THE DATE!

Op dinsdag 26 maart 2019  aanstaande organiseert kring People & Technology van 19 uur tot 21.30 een zeer interessant event over Blockchain en IOT. 

Doelgroep: C-Level, beslissers, senior management, ondernemers, zzp’ers en investeerders die op het snijvlak van Business & IT opereren.

Olivier Rikken 20090526 studeerde in 2005 af als ingenieur in Technische Bestuurskunde aan de TU Delft op het onderwerp discrete simulatie modellen ter ondersteuning van continue proces verbetering. Gedurende zijn cariere heeft hij in verschillende industrien gewerkt van de transport en logistiek tot en men de financiele sector, altijd in rollen verantwoordelijk voor bedrijfstrategie/procesverbetering aan de ene kant en IT ontwikkeling aan de andere, leidinggevend aan zowel operatie als IT teams. Gedurende zijn executive MBA aan Nyenrode/Kellogg/Stellenbosch is hij begonnen in de bankwereld. Gedurende deze tijd is hij voor het eerst in aanraking gekomen met blockchain en zag onmiddelijk de potentie, hier begon zijn blockchain reis pas echt.

Sindsdien is het heel hard gegaan. Gedurende de de laatste twee jaar werkt hij voltijd als blockchain en smart contract expert met diepgaande kennis van het Ethereum blockchain. Naast zijn werk als director bij AXVECO is hij momenteel voorzitten van de Smart Contract Werkgroep van de Dutch Blockchain Coalition, zit namens Nederland in de ISO standaardisatiegroep voor smart contracts en blockchain governance, werkt hij als ondernemer aan een nieuw, op Ethereum gebasseerd verzekeringsconcept, zit hij in de Advisory Board van the Ethereum scale-up SwarmCity en adviseert hij op de achtergrond meerdere blockchain startups.
 

Voolopige programma:

 

Programma 

19:00        Blockchain 101 deel 1
19:45        Korte Pauze 
20:00        Blockchain use cases 
21:00        Panel Discussie & Afsluiting 
21:30        Netwerk Borrel 
 

Meer informatie over het programma volgt spoedig.

Plaatsen zijn beperkt dus schrijf je snel in!

Tot 26 maart!