NCV Feest alleen voor NCV leden en oud NCV leden

17/08/2019

 

Vorig jaar vond er géén NCV event voor NCV alumni op campus plaats. Dit jaar zal de Z-avond in een andere vorm plaatsvinden en gaat dus door!!.

De NCV feestcommissie nodigt alle oud NCV leden uit voor dit event. Samen met de huidige NCV lichting zal men getuige zijn van "De Booze", " De Booze van Weleer" en alumnus Stefan Laarkamp (MSc26). Het NCV feest vindt plaats in de tent op het handbalveld en begint om 22.00 uur. Alle alumni dienen zich vooraf op te geven voor dit feest; het is NIET mogelijk om kaartjes te kopen bij de ingang van het feest. Tickets kunnen worden gekocht via deze pagina onderaan. De drank op het feest is uitgekocht maar voor de afterparty in de bar, moet je voor de drank cash betalen.  

De regels zijn vanaf dit jaar strenger omdat in het verleden minder goede ervaringen zijn geweest!!

Hieronder even op een rijtje:

  • Tickets kun je alleen via de website kopen
  • Alleen toegang met ticket
  • Ticket is persoonsgebonden
  • Als je kaartje koopt geef je daarmee aan dat je je aan de algemene voorwaarden houdt. Deze algemene voorwaarden kun je opvragen bij Info@nyenrodealumni.nl en ontvang je ook nog eens per mail
  • Als je je niet houdt aan de algemene voorwaarden is de NCV feestcommissie gedwongen om je van het landgoed te verwijderen.

In de prijs zijn alle drankjes en entertainment gedurende het feest inbegrepen.
We kijken er naar uit om je op 17 augustus te verwelkomen op ons prachtige landgoed.

Namens de NCV Feest Commissie 2019

 

Event start: 
17 Aug 2019 - 22:00
Location: 
Breukelen, handbalveld
Nederland
Prices
Member: 
35.00 EUR
Not member: 
39.00 EUR
Student: 
15.00 EUR