!! Lustrum BBA 1989 Zaterdag 14 september -programma-

14/09/2019

Beste jaargenoot,

Van alle dingen waar je graag controle over hebt, is tijd waarschijnlijk een belangrijk item op jouw wensenlijst. Zoals we inmiddels weten, tikken de seconden toch langzaam weg. Seconden worden minuten, uren, dagen, weken, maanden en jaren. Op 14 september komt er weer een onvermijdelijke mijlpaal in zicht: ons lustrum. Ergens eind augustus 1989, bijna 30!! jaren geleden stonden we met onze koffers en tassen verwachtingsvol voor de poort aan de Straatweg te Breukelen. De rest is geschiedenis.

Op zaterdag 14 september beginnen we vanaf 16.30u in het Koetshuis. Rond 18u hebben we heerlijk eten geregeld waarna we naar de zolderbar zullen gaan voor de muziekale invulling. De kelderbar zal ook open zijn ;-).

Namens de lustrumcommissie wil ik jullie nadrukkelijk vragen om je in te schrijven en te betalen via de alumni website zodat wij qua food & beverage niemand teleur hoeven te stellen! Alleen voor de mensen die zich inschrijven is er eten geregeld. Op dit moment hebben we 10 inschrijvingen. Gezien alle positieve reacties verwachten wij echter veel meer mensen. Dus geef dit aub door aan jouw clubgenoten en anderen waarvan jij weet dat ze ook gaan.

Als je geen inloggegevens voor de www.nyenrodealumni.nl site hebt: stuur een whatsapp naar Antoine om je aan te melden en te betalen.

Namens de lustrumcommissie:
Antoine, Boukje, Marlies, Bart-Jeroen en Hugo

Contactpersoon:

Antoine Boelen
boelen@gmail.com
06 57551562

Event start: 
14 Sep 2019 - 16:30
Location: 
Nederland
Prices
Member: 
55.00 EUR
Not member: 
55.00 EUR
Student: 
0.00 EUR