26 September 2019 De Ki-methode: In 28-dagen uit je burn-out

26/09/2019

Onze hectische maatschappij vraagt steeds meer van ons. In Nederland  hebben meer dan 1 miljoen mensen, door alle lagen van de bevolking, gezondheidsklachten door langdurige stress of  Burn-out. Eenvoudige oplossingen lijken niet makkelijk voor handen.

Op 26 september a.s. zal Hans Peter Roel toelichten dat de Ki-methode een einde kan maken aan deze aandoeningen: Ki zorgt voor een kalme geest, maar draagt ook bij aan een goede gezondheid en een gevoel van geluk. Hoe sterker de Ki-stroom bij jou is, hoe beter je in staat bent om een mooi en veelbetekenend leven op te bouwen.

Ki is onze innerlijke energiebron die zorgt voor flow en krachtiger en energieker in het leven staan. Het begrip Ki komt uit boeddhistische kloosters en is al meer dan 2000 jaar oud. Door het toepassen van de Ki principes in je leven leer je om te gaan met stress. Ki geeft je energie, kracht en inzicht in je diepste zelf. Je krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen en betere resultaten. Kom leren en ervaren dat Ki ook voor jou (of de jouwen)  stress kan wegnemen of zelfs voorkomen.

Hans Peter Roel is oprichter van het Ki Centrum en biedt diverse mogelijkheden om Ki in je dagelijkse leven toe te passen. Naast schrijver van 5 Ki boeken, organiseert hij  Ki-workshops en een zeer krachtige en effectieve Ki-meditatie. 

Hans Peter Roel: Ki-methode

 

Programma  

18.00 - 19.00                     Mensa (optioneel)

19.00 – 19.30                   Ontvangst met koffie/thee, Plesman Hotel Nyenrode

19.30 – 21.30                    Programma, Arena Executive zaal, Plesman Hotel Nyenrode

21.30.                                Borrel, Plesman Hotel Nyerode

Kosten: VCV leden en studenten € 10,-, niet VCV leden € 20,-, via te versturen betaallink te betalen. Het bedrag kan ook direct betaald worden op rekening: NL62INGB 0651819989 ten name van J. Vlaar en/of T. Dirks. Het is mogelijk om vooraf op eigen kosten een maaltijd te nuttigen in de Mensa.

Annulering: Indien niet tijdig wordt geannuleerd (twee dagen van te voren), kunnen de gemaakte kosten in rekening worden gebracht.

Wij verwachten weer een leuke en inspirerende avond te verzorgen en kijken er naar uit jullie (weer) te zien!

Frans, Jocelyn, Taco, Iris, Jessica

Start evenement: 
26 sep 2019 - 19:00
Locatie: 
Nyenrode
Straatweg 25
3621 BG Breukelen
Nederland
Kosten
Lid: 
0.00 EUR
Niet-lid: 
0.00 EUR
Student: 
0.00 EUR