Uitnodiging concert Koetshuis Nijenrode 15 april met korting

19/03/2018

Koetshuisconcert Amatis Trio

Speciale uitnodiging voor onze kringleden om met korting naar onderstaand concert te gaan.

De Koetshuisconcerten zijn een serie kamermuziekconcerten op de zondagmiddag. Het geluid van een nieuwe generatie musici gevat in een serie van vier uiteenlopende programma’s. Deze concerten vinden hun podium op het historische landgoed in het Koetshuis van het kasteel Nijenrode. Met deze serie zet het landgoed haar deuren open voor het publiek van Stichtse Vecht en omstreken. De concerten worden geprogrammeerd door Stichting Kamermuziek Amsterdam.

Aanstaande concert is de afsluiting van het tweede seizoen. Stichting Kamermuziek Amsterdam hoopt hiermee een nieuwe traditie op te kunnen bouwen waarmee het kasteel en het Koetshuis een bijzonder podium kunnen zijn voor een rijke en inspirerende programmering.

Stichting Kamermuziek Amsterdam verwelkomt u graag als belanghebbende van de regio om het mee te maken en het enthousiasme mee over te kunnen dragen.

Stichting Kamermuziek Amsterdam biedt alumni een speciale prijs (kaartje à €15,- i.p.v. € 25) te verkrijgen via de website www.kamconcerten.nl met code ENW205

Voorafgaand aan het concert is er een rondleiding over het landgoed. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met het Vechtstreekmuseum en start om 14.00 u op de parkeerplaats van Nijenrode. O.l.v een gids hoort u uitgebreid over de geschiedenis van het kasteel en worden de bezienswaardigheden getoond in het park.

Over het Amatis Trio:

“They are young, talented and extremely exciting. A rarity in classical music.” -Rhein-Neck-Zeitung

Het Amatis Trio speelt werken van Haydn, Mendelssohn en Brahms. Het Amatis Trio is uitgegroeid tot een van de meest prominente piano trios van de nieuwe generatie, geroemd door zowel publiek als pers in Europa en Azië. Ze sleepten diverse internationale prijzen in de wacht en zijn door de BBC verkozen tot 'New Generation Artists 2016-2018'. Een trio om in de gaten te houden en midden in hun wereldtournee doen zij ook Landgoed Nijenrode aan.