Boom Chicago presenteert: Facetime Your Fears!

27/09/2017

We leven in een duistere wereld; enge Uber taxi's, Donald Trump en je schoonmoeder die slechts één Facetime oproep verwijderd is. Wij kennen het. Het goede nieuws; alles waar je bang voor bent is tegelijktijd ook vaak hilarisch. In de nieuwe productie van Boom Chicago, Facetime Your Fears, worden onze angsten onder de loep genomen en vooral de eigenaardige wijze waarop wij met deze omgaan. Supersnelle improvisatie​, s​limme​sketches, Roasts, muziek en mobiele applicaties maken Facetime Your Fears de comedy show van het seizoen!

Meld je aan via deze website!

Ontvangst: 19.30
Vanaf 19.30 zijn wij van harte welkom bij Boom Chicago aan de Rozengracht in Amsterdam.  Saskia Maas (19995504) , CEO van Boom Chicago verwelkomt ons met een glas bubbels en deelt met ons alle ins & outs van dit unieke gezelschap en het Rozentheater.
Show: De show start om 20.30
Na afloop is uiteraard de mogelijkheid om gezamenlijk te borrelen (op eigen rekening)

 

Boom Chicago

Het gezelschap introduceerde in 1993 improvisatiecomedy bij het Nederlandse publiek en stond hiermee in ons land aan de wieg van deze inmiddels zeer populaire vorm van grappen maken, waarbij van tevoren geen script bestaat. Onder leiding van Andrew Moskos, Saskia Maas en Jon Rosenfeld groeide Boom Chicago uit tot een internationaal comedyinstituut waar Nederland trots op mag zijn.  Het is een belangrijke speler in de Nederlandse comedywereld, maar ook een kweekvijver van sommige van de grappigste en invloedrijkste comedians in Amerika.

Check de Instagram van Boom Chicago voor een impressie. 

Mocht u met de auto komen dan is de dichtsbijzijnde parkeergarage aan de Marnixstraat (Europarking).

 

Start evenement: 
27 sep 2017 - 19:30
Locatie: 
Boom Chicago
Rozengracht 117
1016 LV Amsterdam, Noord Holland
Netherlands
Kosten
Lid: 
20.00 EUR
Niet-lid: 
25.00 EUR
Student: 
20.00 EUR