Premiere The Future is Here and it is Slightly Annoying

17/04/2019

Het bestuur van de kring Amsterdam nodigt je met veel plezier uit voor de premiere van Boom Chicago’s nieuwe comedy show over artificial intelIigence, The Future is Here -- And it is Slightly Annoying op 17 april in Amsterdam.

Boom Chicago’s nieuwe show is een komische verkenning van technologie en wat dit betekent voor ons als mensen. Nu kunstmatige intelligentie, 3D-printen, blockchain en big data onderdeel zijn van ons dagelijks taalgebruik is de vraag of onze toekomst er daarmee rooskleuriger uit zal gaan zien of dat onze robot-overlords ons gaan vervangen thuis en op ons werk?

De show gaat niet alleen over technologische vooruitgang, maar het gezelschap maakt ook op baanbrekende wijze gebruik van innovatieve technologie.  In een van de sketches zal Boom Chicago’s eigen robot (nou ja, een flatscreen op wieltjes) te zien zijn, die meedoet met de comedians. Kun je AI gebruiken om een robot te leren om grappig te zijn? Boom Chicago claimt dat comedians de laatste mensen zijn die worden vervangen door automatisering. Hebben ze gelijk? Misschien niet. Kom kijken of de cast van Boom Chicago nog steeds een baan heeft na deze nieuwe show.

Kijk onderaan deze pagina alvast naar een voorproefje!

De eigen bijdrage is €10 p.p. voor VCV leden (voor niet leden €20,00) en is inclusief 2 drankjes bier, wijn of fris.

Informatie:

17 april, deuren open vanaf 19:00, aanvang show 20:30.

De voorstelling duurt tot 22:15 (inclusief 15 minuten pauze).

Na afloop is er een meet&greet met de acteurs en regisseur in de bar.

Rozengracht 117, Amsterdam

 

Start evenement: 
17 apr 2019 - 20:00
Locatie: 
Boom Chicago
Rozengracht117
1016LV Amsterdam, Noord Holland
Nederland
Kosten
Lid: 
10.00 EUR
Niet-lid: 
20.00 EUR
Student: 
10.00 EUR