Opening van het jaar: Breakthrough 2019!

12/02/2019

Happy New Year! Op dinsdagavond 12 februari wordt het jaar 2019 geopend vanuit de kring Business Spiritualiteit met wel een zeer prikkelende en een inspirerende sessie verzorgd door bestuursvoorzitter Ger Kamstra en Jelle Visser, oprichter en eigenaar van het succesvolle "E Bike to go" (zie https://www.ebiketogo.nl), een bedrijf dat vrijwel volledig intuitief is opgezet. De avond zal dan ook volledig in het teken staan van intuitie, doorbraken en resultaten 'beyond logic' waarbij we veel spirituele tools zullen gebruiken die reeds de revue zijn gepasseerd. Nu echter niet meer in theorie, maar in praktijk. De avond zit vol met doorbraken en oefeningen die u zeker zullen verrassen en verwonderen. 

Tijdens de workshop werken we met een unieke combinatie van ervaringsleer en intellectueel leren. Doen én ervaren. Door middel van energieke en prikkelende processen krijgen we nieuwe inzichten en zullen we resultaten ervaren waardoor de workshop duurzaam en langdurig zal blijven hangen. Ervaringen onthouden we nou eenmaal beter dan wat we in een boek gelezen hebben. Ook krijgt u simpele, praktische en effectieve tools aangereikt, om die mindset te ontwikkelen om doorbraken te creëren met niet te bevatten resultaat. We gaan op zoek naar het grotere plaatje, de (on)zichtbare verbinding van oorzaak en gevolg, maar zeker ook de verbinding met elkaar. 

Het doel van de avond is voorbij de ratio, angsten en twijfels te leven en daadwerkelijk te zien wat er gebeurt als we deze prinicipes toepassen. Hiermee is deze workshop de ultieme stap om volledig in eigen kracht te komen. Door angsten, twijfels en negatieve gedachtes los te laten krijgen we toegang tot onze intuïtie: de meest krachtige bron van energie, creativiteit en daadkracht.

Tijdens de avond wordt tevens de aftrap gegeven van een grootscheeps experiment waar we nog veel van zullen horen: THE GIVING CHALLENGE 2019! Hierin zult u zelf al kunnen ervaren wat de impact kan zijn van geven en ontvangen. 

De avondsessie komt voort uit pure passie. Eindelijk gaat de verbinding van business en spiritualiteit echt stromen.

Neem deel aan deze verrassende en interactieve avond! Maak van 2019 een meesterwerk! "DARE TO BE INTUITIVE"

Voor dit evenement geldt een speciaal tarief van 10 Euro voor alle bezoekers vanwege het unieke karakter van de avond.
Wil je een introducee meenemen? Mail dan de naam van je introducee naar Ger Kamstra: g.kamstra@12move.nl en maak de 10 euro over naar: NL54INGB0657345350, ten name van Nyenrode Alumni VCV, ovv kring Business spiritualiteit 12-2 en je naam

Meld u snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Graag tot 12 februari!

Programma, in Albert Heijn executive zaal 1:

19:00 Ontvangst met koffie/thee
19:15 Aanvang sessie (Presentatie inclusief korte pauze-en interactie)
21:45 Uitnodiging om na te praten onder genot van een drankje en hapje dat u door de kring wordt aangeboden

 

Start evenement: 
12 feb 2019 - 19:15
Locatie: 
Albert Heijn Gebouw - Executive Zaal 2
Straatweg 25
3621 BG Breukelen, Noord Holland
Nederland
Kosten
Lid: 
10.00 EUR
Niet-lid: 
10.00 EUR
Student: 
10.00 EUR