Prestatiemeesters op Nyenrode! Onvoorstelbaar Onderscheidend doelen bereiken!

17/04/2018

Op dinsdagavond 17 april wordt vanuit de kring Business Spiritualiteit met trots een inspirerende sessie verzorgd door Prestatie Meesters (http://www.prestatiemeesters.nl). De spreker, oud-Nyenrodiaan, oprichter en ruim 20 jaar algemeen directeur van een ICT-bedrijf, daarnaast interim-CIO voor opdrachtgevers, zal de sessie presenteren. Hij neemt daarbij iedereen mee op een reis in de wetenschappelijke kant van spiritualiteit. Zo zien we beeldmateriaal van een onderzoeksleider op Harvard die uitlegt hoe de spirituele wereld zichtbaar wordt als je hersenen fysiek uit worden gezet. Een situatie vergelijkbaar met de staat van diepe meditatie.

Benut Meta2 Invloed en bereik ongekende doelen!

We kijken niet naar de wetenschap als doel op zich, maar om dit toe te kunnen passen om ongekende doelen te realiseren. Hier is veel over gezegd en geschreven, maar de spreker heeft hierbij een unieke invalshoek. Hij gebruikt ervarings- en praktijkvoorbeelden (compleet met videomateriaal) uit zijn eigen leven. Dat is namelijk al 20 jaar één groot experiment om deze theorie toe te passen, nadat dit halverwege de jaren negentig op zijn pad kwam. Met niet te bevatten resultaat. Welkom in de wereld van wonderen!

De avondsessie komt voort uit pure passie. Zoals de spreker zelf zegt: “Ik spreek al 20 jaar heel frequent op internationale seminars. Maar da’s over strategie en informatietechnologie. Dit is andere koek. Maar ik heb gemerkt dat anno 2018 de wereld er klaar voor is om deze kennis concreet te maken en in je voordeel te laten werken.

Neem deel aan deze verrassende en interactieve avond! Maak van je leven een meesterwerk!

Meld u snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Graag tot 17 april!

Programma:

19:00 Ontvangst met koffie/thee

19:15 Aanvang sessie (Presentatie inclusief korte pauze-en interactie)

21:45 Uitnodiging om na te praten in de bar onder genot van een drankje dat u door de kring wordt aangeboden

 

 

 

Start evenement: 
17 apr 2018 - 19:00
Locatie: 
Executive Zaal 2 - Albert Heijn gebouw - Nyenrode
Straatweg 25
3621 BG Breukelen, Utrecht
Nederland
Kosten
Lid: 
15.00 EUR
Niet-lid: 
25.00 EUR
Student: 
10.00 EUR