Ready to Face Your Future?

25/09/2018

Na twee zeer succesvolle avonden over hoe we ongekende doelen kunnen bereiken met de Prestatiemeesters én hoe je het onverwachte kunt verwachten in de Masterclass Synchroniciteit, hebben we nu de succesvolle praktische vertaalslag naar Persoonlijke Toepassing in Werk en Business.

Wegens de grote interesse voor dit onderwerp, zijn we erg verheugd om deze volgende avond te kunnen aanbieden op dinsdagavond 25 september.

Ready to face your future?

Ontdek de enorm grote kracht van visualisatie en welke verrassende voordelen het heeft om een persoonlijk toekomstplan te creëren.

Deze Masterclass wordt verzorgd door Maartje Popma en Margreta Barten van CVinSpe BV. (https://cvinspe.nl). Beide dames hebben een zeer ruime ervaring in persoonlijke ontwikkeling en richten zich op het vergroten van effectiviteit en zelfregie. Samen bouwen zij aan het inmiddels snel groeiende bedrijf CVinSpe dat uitgegroeid is tot een landelijk coaching- en trainingsbureau.

We realiseren steeds meer dat het streven naar een permanente staat van geluk in deze tijd juist veel stress oplevert".

Inhoud

In deze masterclass met veel interactie krijgen we de kans een kijkje te nemen in onze eigen toekomst. Door middel van visualisatie kunnen we vanuit onze eigen kracht tot verrassende nieuwe inzichten en ideeën komen. Er wordt ingegaan op de zichtbare- en onzichtbare voordelen van het hebben van focus op onze waardevolle doelen, hoe we deze inzichten kunnen verwerven, plus hoe we de kracht van visualisatie kunnen toepassen én omzetten in een effectief concreet persoonlijk actieplan.

Kortom een Masterclass met ontdekkingen en verrassingen die je Persoonlijke effectiviteit-, (HRM)Management- en Leiderschapscarrière een boost zal geven!

"Daar waar je talenten en de behoefte van de wereld elkaar kruisen ligt jouw roeping"  Aristoteles.

Start vandaag met je toekomst! Meld je snel aan, want vol=vol.

Programma:

19:00 Ontvangst met koffie/thee

19:15 Aanvang Presentatie en interactie (rond 20:30 zal er een korte pauze zijn) 

21:45 Einde, plus uitnodiging om na te praten in de Plesman bar onder genot van een drankje en versnapering die je door de kring wordt aangeboden

Graag tot dinsdagavond 25 september!

Met een inspirerende groet

Het bestuur Kring Business Spiritualiteit

Ger Kamstra en Rika Vermeulen

Start evenement: 
25 sep 2018 - 19:00
Locatie: 
Nyenrode Business Universiteit - Excecutive Zaal 2 - Albert Heijn gebouw
Straatweg 25
3621BG Breukelen, Noord Holland
Nederland
Kosten
Lid: 
15.00 EUR
Niet-lid: 
20.00 EUR
Student: 
10.00 EUR