- Speciale editie Business Spiritualiteit -

28/11/2017

Wanneer? Dinsdagavond 28 November in de Slaapkamer van het kasteel.

Het belooft een unieke avond te worden met gegarandeerde inzichten...Waarom? Omdat u zelf participeert in het verhaal. Met behulp van een verhalend spelelement, de kracht van storytelling, geheimen van (jezelf) uniek presenteren, instant NLP, interventie patronen om uw impact te vergroten van u zelf en op de mensen om u heen, met een koffer vol tactieken van bewustwording, beïnvloeding, gegarandeerd blijvende gedragsverandering, maar ook verassingen....Ontdek de macht van keuzes maken.

Uit eerdere ervaringen kunnen we u garanderen dit werkelijk een onvergetelijke avond gaat worden met veel verwondering.

 

Na veler verzoek om meer participatie van de deelnemers is Ger Kamstra (20010327) van de kring Business Spiritualiteit de spreker en host van de avond.. Ger diende bij het Korps Commandotroepen Speciale Operaties waar hij de kunst van het leidinggeven in de praktijk leerde, was 12 jaar ondernemer met onder meer een sportdrankjes bedrijf, een internationale opleidings- en training organisatie, was mede-eigenaar van een database publishing uitgeverij en werkte voor de grote oliebedrijven in het Midden Oosten als consultant. Hij is gecertificeerd NLP hypno-therapist, internationaal trainer en universitair docent. Zijn liefde ligt in het tot bloei brengen van mensen door mensen te helpen om te luisteren naar hun innerlijke stem. Van binnen naar buiten.

 

U ontvangt een uniek presentje bij deelname als herinnering aan de avond.

Meld u snel aan, wegens de beperkt aantal plekken in het kasteel want vol=vol.
Er is deze avond ruimte voor enkele introducees. Zij betalen 30 euro per persoon voor deelname.  Bij uw registratie kunt u aangeven of u wel of niet een introducee wilt meenemen.
 

Graag tot de 28ste November!

 

Programma:

  • 19:00 ontvangst met koffie en thee
  • 19:15 Start (rond 20:30 hebben we een korte pauze)
  • 21:45 Uitnodiging om na te praten in de bar onder genot van een drankje dat u aangeboden wordt door de kring.

    Locatie: kasteel Nyenrode, de slaapkamer (zaal 14)

Start evenement: 
28 nov 2017 - 19:00
Locatie: 
Kasteel Nijenrode, de slaapkamer
Straatweg 25
3621BG Breukelen, Utrecht
Nederland
Kosten
Lid: 
20.00 EUR
Niet-lid: 
30.00 EUR
Student: 
15.00 EUR