Uitsmijter van het jaar: DE GEHEIME TAAL VAN HET ONDERBEWUSTZIJN VOOR 2019!

18/12/2018

Op dinsdagavond 18 december wordt vanuit de kring Business Spiritualiteit met trots de ‘uitsmijter van het jaar’ gepresenteerd met een zeer inspirerende sessie: De geheime taal van het onderbewustzijn voor 2019! De avond wordt verzorgd door oud-Nyenrodiaan Amanda Waldram-Hopman en Lars Boeck die samen het succesvolle bedrijf Plan Beter hebben opgezet (https://www.planbeter.com). Beiden zijn bevlogen sprekers die van een hobby hun werk hebben gemaakt. Amanda vervulde directiefunties bij een bank en Lars was naast Social Geograaf en Vastgoedexpert een professioneel surfcoach die grotendeels van zijn tijd in Portugal woont. Beiden hebben een enorme switch gemaakt, puur vanuit liefde voor het potentieel van de mens.

Aan de hand van een interessante en vernieuwende workshop nemen ze ons deze avond mee op een reis in de geheime taal van het onderbewustzijn. Doel is om 2019 een aantoonbaar beter jaar te laten zijn! Waarbij plannen sneller bereikt worden door talenten, passie en purpose samen te laten komen. (Her)Ontdek de macht van woorden en (her)ervaar de kracht wanneer je kapitein bent op je eigen schip!

Want ieder mens is onderweg. Doelen en verlangens gloren aan de horizon. Ervaringen, emoties en gedachten hebben ons, soms onbewust, gevormd. Zoveel rijker wordt de toekomst als we in plaats van ons onbewuste zelf, onze essentiële zelf ontdekken. Pas dan ervaar je wie je werkelijk bent, wat jouw diepere drijfveren en talenten zijn en wat je onbewuste motivaties zijn voor je gedrag. Vanuit de ontdekking van je essentiële zelf kun je jezelf ontplooien en ontwikkelen.

De sprekers laten door middel van oefeningen ervaren hoe je routines en patronen nog effectiever kunt gebruiken. Door zowel je bewustzijn, als je onderbewustzijn in te zetten boek je tot 10x sneller resultaat. Je gaat een ongekende kracht ervaren om snel en blijvend te kunnen veranderen.." 

"You can discover more about a person in an hour of play than in a year of conversation." Plato

Doorbreek nu zelf oude routines en patronen en realiseer iets 'nieuws' in 2019! 

Meld u snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Graag tot 18 december in de Theater executive zaal (trap op bij de Plesmanbar)

Programma:

19:00 Ontvangst met koffie/thee

19:15 Aanvang sessie (Presentatie inclusief korte pauze-en interactie)

21:45 Uitnodiging om na te praten in de bar onder genot van een drankje en versnapering dat u door de kring wordt aangeboden

Start evenement: 
18 dec 2018 - 19:00
Locatie: 
Theater Executive - Plesman
Straatweg 25
3621 BG Breukelen, Utrecht
Nederland
Kosten
Lid: 
12.50 EUR
Niet-lid: 
17.50 EUR
Student: 
10.00 EUR