Unieke ‘FEEL-GOOD’ bijeenkomst Business-Spiritualiteit

30/05/2017

 

Ieder mens is zich er ergens wel van bewust dat er meer is in de wereld dan alleen het tastbare. Een aantal jaren terug was de kring Business-Spiritualiteit dan ook één van de drukst bezochte kringen van Nyenrode. Wegens de enorme belangstelling willen wij de kring opnieuw leven inblazen.

Op dinsdagavond 30 mei organiseert de kring Business-Spiritualiteit een bijeenkomst die je niet wilt missen;

“Activeer je superbrein: Feel good and achieve more”

Wat heeft jouw hart je te vertellen? Hoe kan je gebruik maken van uw emotionele brein om effectiever je gedrag en dat van anderen te sturen? Hoe zorg je ervoor dat je jezelf fijn voelt zonder stress, ongeacht de omstandigheden? Wat motiveert ons eigenlijk? ……Tijdens het event zal Robert Erdbrink namens het Hearthmath-instituut inzicht geven in de geheimen van ons hart en hoe je dit in de praktijk kunt toepassen. Na gewerkt te hebben met meer dan 50,000 managers in meer dan 100 organisaties, inclusief Boeing, BP, Cisco, Unilever en Shell, maar ook universiteiten als Harvard en Stanford, is Heartmath nu te gast op Nyenrode. Geavanceerde biofeedback apparatuur zal op deze avond aanwezig zijn waarmee je letterlijk kunt voelen wat een switch in perspectief voor jou kan betekenen. Daarnaast geeft Lianne Hermers vanuit haar organisatie “de Kracht van bewustzijn” een aanvullende verheldering over de samenhang tussen hart en brein zodat je een praktische tool in handen hebt waarmee we onze gedachten de baas zijn, onze realiteit scheppen en onze werkelijkheid beïnvloeden. Aan het eind van de avond ontvang je een praktisch stappenplan hoe je met de geleerde materie en jouw persoonlijke leerpunten een groter resultaat in de praktijk kunt brengen.

De bijeenkomst vindt plaats op Nyenrode, introducees zijn welkom. Meld je aan via de VCV website. Heb je andere vragen, mail ons via info@nyenrodealumni.nl.

Programma:

  • 18.00 tot 19.00 uur Voor degenen die willen is er de mogelijkheid om van tevoren een hapje in de mensa te eten (op eigen kosten)
  • 19.00 tot 19:15 uur Ontvangst met koffie en thee (Theater Lounge)
  • 19:15 tot 21:30 uur Bijeenkomst
  • 21:30 tot 22:00 uur Een borrel wordt je aangeboden en er is de mogelijkheid tot napraten in de bar

Kosten voor leden VCV: € 20,00
Niet leden betalen: € 30,00

Annulering uiterlijk 23 mei 2017 via info@nyenrodealumni.nl . Na dit tijdstip zullen we genoodzaakt zijn de gemaakte kosten in rekening te brengen.

Voor informatie kan je contact opnemen met Ger Kamstra (VCV 20010327) en/of Rika Vermeulen (VCV 20125438)

Mis het niet en schrijf je in (button onderaan de pagina, wel eerst inloggen)

 

Vaarwel, zei de vos.

Dit is mijn geheim, het is heel eenvoudig: alleen met het hart kun je goed zien. Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar.

Voor de ogen is het wezenlijke onzichtbaar, herhaalde de kleine prins, om het goed te onthouden.

Dat is een waarheid, die de mensen vergeten hebben, zei de vos, maar die moet jij niet vergeten. Uit De kleine prins, Antoine de Saint-Exupéry

Start evenement: 
30 mei 2017 - 19:00
Locatie: 
Theater Executive Zaal, Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621BG Breukelen, Utrecht
Netherlands
Kosten
Lid: 
20.00 EUR
Niet-lid: 
30.00 EUR
Student: 
20.00 EUR