Workshop Conversationeel Meesterschap

20/02/2018

Workshop Conversationeel Meesterschap

Goede communicatie vereist inzicht in jezelf en in de ander. Maar hoe bereik je nu wat je wilt? En hoe krijg je jezelf of juist die ander subtiel in beweging? Hoe weet je nu zelf eigenlijk wat je echt wilt?

In deze workshop leer je de kneepjes van het vak Conversationeel Meesterschap. Een avond over taalgebruik, invloed, beïnvloeding, inzichten, het brein, kracht van suggestie, oplossen van belemmeringen, hypnose, storytelling, spirituele energie, je bewuste onbewuste.

Het is een avond vol praktische oefeningen en training in o.a. taal, omgaan met (energie)blokkades, oplossen van belemmeringen, power words, taalverzachters, verbale strategie, awareness sets, non-verbale bewustwording, en de ‘ geheime’ kracht van communicatie. Na deze workshop zul je sneller, beter en alerter omgaan met communicatie, patroonherkenning en beïnvloeding, van jezelf of juist die ander.

Kortom hoe je snel en effectief je doel kunt bereiken.

Wanneer?

De workshop vindt plaats op dinsdag 20 februari in de slaapkamer van het kasteel. De avond start stipt om 19:15  en eindigt om 21:45 uur. Uiteraard bent u welkom voor die tijd om koffie of thee te drinken. Na de workshop wordt u uitgenodigd voor een borrel in de Plesman bar om gezellig na te praten. Er hebben zich al buiten de site om 8  mensen ingeschreven en er zijn nog 18 plaatsen vrij.

LAAT JE VERRASSEN EN SCHRIJF NU IN

Start evenement: 
20 feb 2018 - 19:15
Locatie: 
Slaapkamer Kasteel Nyenrode
Straatweg 25
3621 BG Breukelen, Utrecht
Nederland
Kosten
Lid: 
15.00 EUR
Niet-lid: 
25.00 EUR
Student: 
10.00 EUR