Intervisie sessie voor (to be) Coaches - 19 sept 2019

19/09/2019

Beste leden van de Kring Coaching & Persoonlijke groei,

Op donderdagavond 19 september 2019, organiseren we een intervisie bijeenkomst voor alle (to be) zelfstandige coaches, in de breedste zin van het woord.

Deze sessie zullen we gebruiken om zaken te bespreken die we tegenkomen in ons dagelijks werk. Uitdagingen, problemen, hobbels, kortom elke vorm van vraagstuk waar je als coach tegen aan loopt waarvan je denkt: “dat zou ik wel eens aan een paar gelijkgestemden willen voorleggen”. Met andere woorden: een intervisiebijeenkomst met professionals die je kunt vertrouwen.

Onze intentie voor deze avond is: om te verbinden als professionals én als mens, door te leren van elkaars vraagstukken op het gebied van coaching.

We zullen, afhankelijk van het aantal deelnemers en ingebrachte vraagstukken, uit elkaar gaan in kleinere groepjes en proberen minimaal 2 vraagstukken per groepje te behandelen.

Uiteraard zullen we de avond gezamenlijk openen en afsluiten. Tijdens de borrel is er dan gelegenheid om verder te praten.  Zie hieronder voor het programma

  • 18:30 Broodje
  • 19:15 Start programma
  • 19:30 Intervisie Ronde 1 (in kleine groepjes)
  • 20:15 Intervisie Ronde 2 (in kleine groepjes)
  • 21:00 Borrel

Ken je VCV-leden voor wie dit relevant kan zijn? Stuur deze mail dan naar ze door. Hoe meer mensen er op de hoogte zijn, des te meer mensen er kunnen profiteren van de intervisiebijeenkomst.

Schrijf je nu in! Via onderstaande button.

We kijken er naar uit om elkaar op donderdag 19 september te zien en vragen je alvast na te denken over een vraagstuk dat je die avond zou kunnen inbrengen.

Warme groet,

Sanne Nieuwenhuijse en Hajo de Boer

Start evenement: 
19 sep 2019 - 18:30
Locatie: 
Nyenrode, Wapenzaal in het kasteel
Straatweg 25
Breukelen, Utrecht
Nederland
Kosten
Lid: 
15.00 EUR
Niet-lid: 
25.00 EUR
Student: 
10.00 EUR