AI needs IA

09/10/2019

9 Oktober  2019: Data Circle EVENEMENT ‘AI needs IA!'

 

De wereld om ons heen verandert in een rap tempo: 'same day delivery', 'one customer view', 'data gedreven worden'. 'Goede besluiten nemen', 'inspelen op toekomstige vraag':  inzicht begint met de juiste data.

Hoe gaan nieuwste technieken op het gebied van Artificial Intelligence (AI), Machine Learning en Data Science hun waarde bewijzen? Hoe zetten wij ze in? En wat is daarbij het belang van Informatie Architectuur (IA)? Organisaties die mee willen in de toekomst kunnen hier niet meer omheen en hebben dit inmiddels hoog op de strategie agenda gezet.

9 oktober a.s. neemt AdvancedPrograms ons op een interactieve manier mee.

Meld je aan en neem iemand mee die hier ook warm van wordt en laat ons ook vooral weten welke vraag jij graag zou willen stellen of beantwoord wilt zien, zodat zij dit meenemen in hun voorbereiding.

Programma:

18:00 - 18:30: Inloop met sandwiches en een drankje
18:30 - 18:35: Introductie
18:35 - 19:00: AI-pitch door Eric van Tol
19:00 - 19:30: Datamanagement praktijkcase door Fred Dunant (Credit Agricole)
19:30 - 20:00: "alles durven vragen" (begeleidt door Eric van Tol) aan het expertpanel: Robert Winkel – Data Scientist, Sander Hovestad – Solution Architect, Fred Dunant – Data Management Officer
20:00 - 21:00: Netwerkgelegenheid met borrel

Locatie

Nyenrode, Breukelen (Arena Executive zaal in Plesman gebouw)

Sprekers

Eric van Tol - CTO Advanced Programs, Director Fontys Hogeschool, Member Economic Board Utrecht
Eric is een bekend spreker als het gaat om Big Data & Artificial Intelligence en geziene dagvoorzitter. Hij kent de markt als geen ander en vertaalt dit naar innovatie. In de sessie voor DataConnected zal hij ons op eigen wijze meenemen in de wereld van AI.

Fred Dunant - DMO manager bij Credit Agricole Consumer Finance
Fred is een zeer ervaren Manager/Consultant op het gebied van data science, data warehousing & BI en data governance. Begeeft zich altijd op het snijvlak van business en IT en zorgt daar voor verandering. Fred neemt ons met een praktische kijk mee in de wereld van Data Management.

Robert Winkel - Data Scientist met management skills
Robert gaat samen met organisaties op zoek naar de meerwaarde van interne data door middel van data visualisatie & -analyse, data science en data driven decision making. Robert brengt creativiteit, een andere kijk en zal de collega's challengen om concreet te blijven.

Sander Hovestad - Solution Architect
Sander is de drijvende kracht achter het Data Platform, waarmee AdvancedPrograms organisaties helpt de volgende stap te maken in het snel en simpel beschikbaar maken van data. Vanuit zijn technische blik maakt hij de connectie tussen technologie & innovatie naar daadwerkelijke toepassingen.

Vriendelijke groet,

Jaap, Katherine, Marian

Start evenement: 
9 okt 2019 - 18:00
Locatie: 
Nyenrode Business Universiteit (Plesman building, Arena Executive zaal)
Straatweg 25
3621 BG Breukelen, Utrecht
Nederland
Kosten
Lid: 
20.00 EUR
Niet-lid: 
30.00 EUR
Student: 
15.00 EUR