Workshop Data Virtualisatie (in English if needed)

31/10/2018

Door Erik Fransen e.a.

Om effectiever sturing te geven aan de veranderende behoefte aan data gaat het niet alleen om flexibiliteit, creativiteit, doorzettingsvermogen en ervaring. Het gaat ook om de juiste toerusting. 

Met Data Virtualisatie krijg je toegang tot meerdere en gevarieerde gegevensbronnen. Het biedt je gegevens sets en IT-beheerde data services voor vrijwel elke analytische oplossing.

Ervaar zelf hoe jij, als data & analytics manager, architect, analist, dat scientist, ontwikkelaar e.a., slim, snel en veilig met data kunt werken. Aan de hand van korte presentaties, demo's, recente voorbeelden uit de praktijk en een interactieve workshop wordt de actuele waarde van Data Virtualisatie toegelicht en hoor je over de voordelen, mogelijkheden en uitdagingen. In slechts één avond ben je weer helemaal op de hoogte.

Het programma ziet er als volgt uit, in Plesmangebouw op Nyenrode:

18.00 – 18.30 Ontvangst inclusief sandwiches

18:30 – 20.30 Visie op Data Virtualisatie, Demo, Customer Case & Workshop

20.30 – 21.30 Afsluiting met borrel (eerste drankje op kosten van de kring, de rest voor eigen rekening)

Meld je snel aan en neem gerust ook een collega mee.

Als je geen lid bent van VCV, maar je wil wel met de workshop meedoen, stuur dan een mail naar Jaap de Roos (jaap.deroos@dataconnected.nl). Hij zal  contact met je opnemen mbt de betaling

Programma

MUST KNOW | De 7 redenen voor een Agile architectuur met Data Virtualisatie

Moderne organisaties begrijpen het belang van actuele, snelle en kostenefficiënte processen. Je ziet dan ook dat innovatieve bedrijven druk bezig zijn met het toepassen van technologische ontwikkelingen en het in kaart brengen van innovaties (Process Mining, Machine Learning, AI, Cloud, IoT, SDN) die het datamanagement fundamenteel veranderen. Erik Fransen noemt 7 redenen waarom Data Virtualisatie het antwoord is voor de professional die zich bezighoudt met het verbeteren en vernieuwen van de organisatie.

REALTIME USE | De visie en methodiek van de data architect

Tijdens de live-demonstratie laat Antoine Stelma je zien hoe je data uit verschillende soorten bronnen kunt samenvoegen en realtime kunt gebruiken. Met out of the box integraties en unieke features. (security, cashing, smart queries)

HOW TO USE | Data Virtualisatie lessen uit de praktijk

Leer van het proces, de uitdagingen en aanpak van organisaties die je voorgingen in de Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg, Handel & Industrie en ervaar hoe je (Big)Data die verspreid ligt binnen en buiten je organisatie kunt samenvoegen en realtime kunt benutten door middel van Data Virtualisatie.

Q & A & afsluitend een Borrel

Met een drankje en een hapje napraten en vooruitkijken. Een mooie gelegenheid om je vragen te stellen en jouw eigen use case te bespreken.

 

 

Start evenement: 
31 okt 2018 - 18:00
Locatie: 
Arena Executive zaal (plesman gebouw op Nyenrode)
Straatweg 25
3621 BG Breukelen
Netherlands
Kosten
Lid: 
20.00 EUR
Niet-lid: 
30.00 EUR
Student: 
15.00 EUR