Verslag bijeenkomst 9 september

05/10/2015

Succesvolle doorstart kring Gooi en Vechtstreek op 9 september.

Het was voor het kersverse bestuur best spannend hoe de opkomst op deze eerste bijeenkomst sinds lang zou zijn. We werden echter zeer aangenaam verrast. Een leuke groep mensen kwam bijeen. Zeer divers voor wat betreft leeftijd en Nyenrode lichting. Wel nog wat weinig dames……..De dames die er waren maakten dat echter meer dan goed!

In de uitstekende omgeving van Bel Ami in Bussum leerden we elkaar kennen via een sleutelbos introductieronde. Iedereen vertelde iets over zichzelf aan de hand van een sleutel die mee was genomen. Zo leerden we auto’s hobby’s en nog veel meer kennen van elkaar. Vervolgens werd van gedachten gewisseld over ieders beelden bij kringbijeenkomsten. Er ontstond al snel enthousiasme voor 4 tot 5 meetings per jaar met een borrel plus karakter. Dat wil zeggen een spreker of activiteit met daarnaast ruime gelegenheid om elkaar te spreken tijdens een borrel. Tijdens de avond kwamen spontaan al een aantal leuke ideeën naar voren voor de invulling. Er werd meteen een volgende datum geprikt om bij elkaar te komen.

Voordat we ons in de na borrel stortten, hebben we afscheid genomen van Antoine van den Bos als bestuurslid. Antoine was vanuit het oude bestuur alleen overgebleven en heeft het nieuwe bestuur meegeholpen om de doorstart te maken. Met een mooi boek en een lekkere fles bubbels hebben we hem bedankt voor zijn werk. Uiteraard blijven we hem ontmoeten op onze bijeenkomsten!

Het was een avond met een superleuke sfeer, enthousiast en inspirerend. Dat smaakt naar meer!

Huub Nijhuis