In de bestuurskamer van Ordina door voormalig CEO Stepan Breedveld, Managing Director & Senior Partner Boston Consulting Group, op 10 oktober

10/10/2019

Uit de bestuurskamer van Ordina door Stepan Breedveld.

Deze avond krijgen we een unieke blik in de keuken van Ordina. Voormalig Ordina CEO Stepan Breedveld, nu Managing Director & Senior Partner bij Boston Consulting Group (BCG), deelt met ons de pieken en dalen.

Ordina in roerige tijden

Stepan neemt ons mee in zijn ervaringen in het leiden van een verlieslatend bedrijf tijdens een zware economische crisis. Na een ingrijpende herstructurering werd het bedrijf weer winstgevend en schuldenvrij. Gedurende zijn leiderschap kreeg Ordina tevens te maken met aantijgingen die de reputatie van Ordina op het spel zette.

Kortom, een roerig tijd voor het bestuur van Ordina verteld door de CEO van dit topbedrijf uit de ICT. Schrijf je nu in via de button ‘Inschrijven’ op deze pagina voor Nyenrode Alumni VCV-leden. Voor niet leden email naar nyenrode@innovationplatform.eu

Agenda:

18:30 Ontvangst met koffie

19:00 Opening door Martijn Moerkerk

19:00 Wat gebeurde er echt in de bestuurskamer van Ordina door Stepan Breedveld (oud-CEO Ordina). Focus op het herstructureren van de organisatie en crisismanagement, en een paar bespiegelingen welke impact dit heeft voor de innovatiekracht van het bedrijf.

19:55 Pauze

20:05 Panel en open discussie

Onderwerpen:

• Hoe kom je van herstructureren en crisismanagement weer tot groei/innoveren?

• Hoe transformeren als de organisatie marktaandeel verliest?

• Hoe ga je om met een onverwachte crisis?

• Hoe innoveren/transformeren onder nieuwe marktomstandigheden, overheidsingrepen of veranderende wetgeving?

20:35 Afsluiting door Martijn Moerkerk

20:40 Einde

Start evenement: 
10 okt 2019 - 18:30
Locatie: 
Nyenrode, Plesman
Straatweg 25
3621 BG Breukelen, Utrecht
Nederland
Kosten
Lid: 
10.00 EUR
Niet-lid: 
15.00 EUR
Student: 
5.00 EUR