MarketingTroonrede 2019: Impact van marketing en innovatie op Mens, Markt en Maatschappij

24/09/2019

Beste alumni,

Innovatie en marketing zijn twee belangrijke drivers voor organisaties, die zowel commercieel als non-profit opereren. In de afgelopen jaren is er dan ook een hechte band ontstaan tussen de VCV-kringen die zich op innovatie en marketing richten en de Stichting Marketing Troonrede.

Vanuit die hechte band wordt VCV-leden de gelegenheid geboden om tegen een sterk gereduceerd tarief aan het event rond het uitspreken van de MarketingTroonrede 2019 deel te nemen. Dit jaar vindt dit evenement plaats op dinsdag 24 september in een van de zalen van de Jaarbeurs te Utrecht.

MarketingTroonrede 2019
Aan de vooravond van een nieuw decennium laat de MarketingTroonrede dit jaar haar licht schijnen over de impact van innovatie en marketing op mens, markt en maatschappij. Een thema dat binnen organisaties het komend decennium zeker een rol speelt.

MarketingTroonredenaar
De MarketingTroonrede 2019 wordt uitgesproken door Danielle de Jonge – auteur van het recent verschenen boek ‘Extreem Klantgericht’. De aanvang van het programma is 16.30 uur (ontvangst vanaf 16.00 uur). 

MarketingTroonrede event
Diverse experts geven vanuit verschillende invalshoeken de aftrap van dit event met voorbeschouwingen op het thema van de MarketingTroonrede. Aansluitend aan het uitspreken van de MarketingTroonrede debatteren we gezamenlijk over de implicaties voor de dagelijks praktijk van marketeers, commercieel- en innovatiemanagers alsmede C-suite managers.Dit debat wordt ingeleid en begeleid door Nederlands kampioen beleidsdebatteren Huibert-Jan van Roest.

Vierde editie
Met  haar vierde editie is de MarketingTroonrede inmiddels een traditie op de vierde dinsdag in september en geeft een noodzakelijk en verfrissend hoog-over perspectief op ontwikkelingen die van invloed zijn op marketing en innovatie. 

Van harte welkom
Deelname is mogelijk voor leden van alle VCV-kringen tegen het sterk gereduceerde tarief van € 27,50. Tevens bestaat de mogelijkheid om in te tekenen voor een exemplaar van het boek van MarketingTroonredenaar Daniëlle de Jonge. Jouw exemplaar wordt bij bestelling gereserveerd en ter plekke gesigneerd.

Voor meer informatie en om je aan te melden: www.marketingtroonrede.nl
Of klik hier om je direct aan te melden. 

Let op:
Aanmelding voor de MTR2019 gebeurd NIET via de VCV-site. Gebruik de hierboven vermelde links om je aan te melden.

Graag tot ziens op 24 september in de Jaarbeurs te Utrecht.

Start evenement: 
24 sep 2019 - 17:30
Locatie: 
Jaarbeurs
Jaarbeursplein,
3521 AL Utrecht
Nederland
Kosten
Lid: 
999.00 EUR
Niet-lid: 
999.00 EUR
Student: 
999.00 EUR