Sustainability en interimmanagement

27/11/2019

Sustainability en interimmanagement     27 november 2019

Kan een interimmer wel sustainable zijn gezien het tijdelijke karakter van zijn inzet?

 

Duurzaamheid is het grote thema van dit moment. Alles lijkt opgehangen te worden aan deze trend . Het is echter een container begrip waar je alle kanten mee op kan. Duurzaamheid heeft inmiddels ook wel bewezen dat het niet alleen een mooie kreet is. Het omarmen ervan brengt organisaties toch vaak grote voordelen.  

Duurzaamheid en interim management gaat dat wel samen? Kan een interimmer wel sustainable zijn gezien zijn korte termijn gerichtheid of is het juist zijn plicht om het te zijn en om een duurzaam resultaat achter te laten?  Wat zijn sustainable best practices die een interimmer moet kennen en die hij mee zou moeten nemen in de uitvoering van zijn opdracht?

Kortom; veel vragen. André Nijhof gaat met ons het gesprek hierover aan. Hij gaat ons een aantal best practices laten zien rond de praktische implementatie van duurzaam ondernemen.  Deze avond gaat laten zien hoe tijdelijkheid en sustainablity goed te combineren zijn.

 

Prof. dr. ir. André Nijhof  is hoogleraar  Sustainable Business and Stewardship aan Nyenrode. Kern thema’s  voor André zijn: Duurzaam ondernemen, leiderschap, transformatie processen, maatschappelijk verantwoord ondernemen, inclusive business.

Sinds 2007 werd hij aangesteld als universitair hoofddocent aan Nyenrode Business Universiteit, was hij directeur van de voltijdse Master of Science in Management en is hij sinds januari 2016 benoemd tot hoogleraar. Naast zijn werk op Nyenrode is André gasthoogleraar bij de UN mandated University for Peace (Costa Rica).

 

Datum: Woensdag 27 november 2019

Tijd:  19.00 – 21.30 (catering vanaf 18.30)

Locatie: Universiteit Nyenrode, De Rooij

Aanmelden: Door een mail te sturen naar bard@bdolmans.nl .

Financiële bijdrage:

• Is gratis voor betalende leden (€ 240/jaar) van de Vereniging Kring Interim Management.

• Voor VCV-leden wordt € 40,- gerekend

• Voor niet-VCV-leden en introducés wordt € 55,-  gerekend.

Afmelden kan tot 20 november, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.

 

Het kringbestuur VCV Interim Management:

Mala Lalbiharie, John Marapengopie en Bard Dolmans

Start evenement: 
27 nov 2019 - 18:30
Locatie: 
Nederland
Kosten
Lid: 
0.00 EUR
Niet-lid: 
0.00 EUR
Student: 
0.00 EUR