Liberating Structures

29/01/2019

Liberating Structures - 29 januari 2019

Hoe maak je in een mum van tijd een kans, probleem of ander onderwerp binnen jouw organisatie inzichtelijk? En hoe maak je effectief en snel gebruik van het volledige potentieel aan kennis, ervaring, betrokkenheid, van een grote groep of zelfs de gehele organisatie?

Keith McCandles en Henri Lipmanowicz hebben 33 relatief eenvoudige werkvormen verzameld, onderzocht en beschreven in hun boek The surprising power of Liberating Structures. Door het toepassen en combineren van deze Liberating Structures is het mogelijk een nieuwe, bevrijdende manier van samenwerken te bewerkstelligen. Hierbij komt iedereen aan bod en het levert in korte tijd resultaat op.

Op 29 januari gaan we samen deze werkvorm ervaren. Na een korte theoretische introductie gaan we praktisch aan de slag. We zullen een combinatie van 5 à 6 Liberating Structures voorbespreken, toepassen en nabespreken. Was het effectief, zinvol, leuk, lastig, bruikbaar, etc.? En hoe zou je het in je eigen dagelijkse praktijk kunnen toepassen?

Sandra Warmolts zal deze avond faciliteren. Zij is door Keith McCandles getraind in Liberating Structures en verzorgt hierin workshops. Daarnaast is Sandra ruim 15 jaar als zelfstandig ondernemer werkzaam als Agile coach, Scrum Master en Continuous Delivery coach.  

Het bestuur van de kring Interim Management nodigt je van harte uit:

Datum:          Dinsdag 29 januari 2019

Tijd:               18.00 – 21.30 (catering vanaf 18.00, start lezing)
Locatie:         Universiteit Nyenrode, AH executive, zaal 1

Uiteraard is er na afloop van de bijeenkomst volop gelegenheid om, onder het genot van een borrel contacten te leggen in de bar van het Plesmangebouw.

Aanmelden

Voor deze avond kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar Bard Dolmans, Bard@bdolmans.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 24 januari 2019. Vol is vol.

Financiële bijdrage
Deelname aan deze avond:

Is gratis voor betalende leden (€ 240/jaar) van de Vereniging Kring Interim Management.

Voor VCV-leden wordt € 40,- gerekend

Voor niet-VCV-leden en introducés wordt € 55,-  gerekend.

Na aanmelding ontvang je een factuur. Wij verzoeken je om die uiterlijk 25 januari te voldoen. Afmelden kan tot donderdag 24 januari, daarna is het volledige bedrag verschuldigd (ivm kosten catering etc.).

Met vriendelijke groet en graag tot dinsdag 29 januari!

Het kringbestuur VCV Interim Management

Mala Lalbiharie, John Marapengopie en Bard Dolmans

Start evenement: 
29 jan 2019 - 18:00
Locatie: 
Nyenrode
Nederland
Kosten
Lid: 
0.00 EUR
Niet-lid: 
0.00 EUR
Student: 
0.00 EUR