Masterclass: Insights - Wat zijn jouw drijfveren?

16/11/2018

Uitnodiging - Masterclass - 16 november 2018

Wat zijn jouw drijfveren? – Insights!

 

INSIGHTS REIS

Insights is gebaseerd op het werk van Carl Gustav Jung. Zijn uitgangspunt ligt aan de basis van Insights Discovery: ‘elk mens is uniek en heeft bepaalde diep gewortelde psychologische voorkeuren, die hem een bepaalde kijk op situaties geeft’.

Door Insights leert iedereen eenzelfde taal te spreken. Een taal waarmee je effectief kunt communiceren en waarmee je de inbreng van elk individu kunt herkennen én waarderen. Persoonlijke ontwikkeling, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken worden een manier van leven!

Tijdens de Insights-reis leren we om deze verschillen te begrijpen en hoe daar mee om te gaan. Zo kun je als interimmer zelf en binnen de organisatie waar je werkt beter functioneren en gezamenlijk doelen realiseren.

ALTIJD DE JUISTE MAAT

Target Point faciliteert transities van personen, teams en organisaties. Het pad dat we bewandelen gaat altijd van verwarring, via verbinding naar vernieuwing. Het is de reis die we allemaal maken, keer op keer, een never ending journey. Gestart in 1990 als ‘actiebureau voor Intern Ondernemerschap’ verbinden we steeds opnieuw de bezieling met de bedoeling. Alleen als organisaties ontwikkelen, kunnen mensen dat ook en vice versa. Het maakt niet uit welke van de twee je vertrekpunt is, je komt elkaar altijd weer tegen. De zakelijke uitdaging als driver en de mens-agenda als katalysator of andersom.

HET HEFT IN EIGEN HAND

Als consultant, facilitator en coach is Linde Geenen van het heft in eigen hand nemen. Echt kiezen en hier verantwoordelijkheid voor nemen. Het zijn de mensen die het moeten doen, ieder op zijn eigen vierkante meter. Met altijd het doel voor ogen het grotere geheel blijven zien. Scherp en liefdevol, maar niet altijd lief. Steeds een oplossing vinden, mogelijkheden zijn er om te creëren. Maar... ‘if you don’t change the context, the context will change you!’

Het bestuur van de kring Interim Management nodigt je van harte uit:

Datum:          Vrijdag 16 november 2018                      
Tijd:               09:00 – 16:00
Locatie:         Universiteit Nyenrode, Ridderzaal, kasteel Nyenrode

Catering:       Inclusief lunch en drankjes

NB. Houdt rekening met ca. 10 minuten lopen van de parkeerplaats naar het Kasteel.

Aanmelden

Voor deze workshop kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar Charlotte Krielaart, charlotte@charlottekrielaart.nl.

Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 14 oktober 2018! Je emailgegevens worden maandag 15 oktober aan Target Point doorgegeven. Op die dag ontvang je dan van Target Point een uitnodiging met het verzoek de vragenlijst in te vullen binnen 1 week.

Vol is vol qua aanmelden en na 14 oktober kun je je niet meer aanmelden.

Financiële bijdrage
Deelname aan deze workshop:

  • Is gratis voor betalende leden (€ 240,- /jaar) van de Vereniging Kring Interim Management.
  • Voor VCV-leden wordt € 195,- gerekend
  • Voor niet-VCV-leden en introducés wordt € 255,-  gerekend.

Na aanmelding ontvang je een factuur. Wij verzoeken je om die uiterlijk 14 november 2018 te voldoen. Afmelden kan tot 9 november, daarna is het volledige bedrag verschuldigd (ivm kosten catering etc.).

 

Met vriendelijke groet en graag tot 16 november,

Het kringbestuur VCV Interim Management

Bard Dolmans, John Marapengopie, Mala Lalbiharie en Charlotte Krielaart

Start evenement: 
16 nov 2018 - 09:00
Locatie: 
Nyenrode -kasteel
Nederland
Kosten
Lid: 
0.00 EUR
Niet-lid: 
0.00 EUR
Student: 
0.00 EUR