Workshop Invloed - avond

22/05/2019

Uitnodiging – Workshop – 22 mei 2019

Invloed  

De 5 basics van leiderschap; hoe leiding te geven zonder gebruik te maken van je formele macht

Marieke van Ginkel is opgeleid als sociaal econoom en als leiderschapstrainer gespecialiseerd in informeel leiderschap. Dit specialisme is in haar eigen werkpraktijk als informele leider ontstaan. Tien jaar geleden kreeg ze als projectleider de opdracht 25 brandweercommandanten te leiden en stuitte daarbij op een muur van weerstand. Ze worstelde met de vraag: hoe krijg je mensen mee als je geen strepen hebt om op te staan en als overtuigen op inhoud niet werkt?

Onverwachts vond ze de oplossing voor dit leiderschapsprobleem in de dynamiek van een kudde paarden. Zo ontdekte ze de 5 basics van leiderschap, waarmee je leiding geeft op het niveau van het zoogdierenbrein. Marieke ontwikkelde op basis van deze kennis een methode waarmee je ook zonder formele macht een groep mensen mee krijgt. Niet door op inhoud te sturen, maar op het groepsproces. Op het niveau van het zoogdierenbrein, waarmee je informeel leiderschap wordt vergroot.

Inmiddels heeft Marieke al honderden informele en formele leiders getraind en was ze jarenlang docent leiderschap voor Noorderlink (een samenwerkingsverband van veel grote bedrijven en organisaties in Noord Nederland).

Deze workshop is voor professionals, die leiding willen geven zonder de baas te willen zijn en in korte tijd zoveel mogelijk resultaat willen bereiken.

Het bestuur van de kring Interim Management nodigt je van harte uit:

Datum:          Woensdag 22 mei 2019

Tijd:               19.00 – 21.30 (catering vanaf 18.30)
Locatie:         Universiteit Nyenrode,  Theater Executive zaal in de Rooij

Uiteraard is er na afloop van de bijeenkomst volop gelegenheid om, onder het genot van een borrel contacten te leggen in de bar van het Plesmangebouw.

Aanmelden

Voor deze avond kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar Bard Dolmans, Bard@bdolmans.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 18 mei 2019.

Financiële bijdrage
Deelname aan deze avond:

Is gratis voor betalende leden (€ 240/jaar) van de Vereniging Kring Interim Management.

Voor VCV-leden wordt € 40,- gerekend

Voor niet-VCV-leden en introducés wordt € 55,-  gerekend.

Na aanmelding ontvang je een factuur. Wij verzoeken je om die uiterlijk 18 mei te voldoen. Afmelden kan tot 18 mei, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.

Met vriendelijke groet en graag tot dinsdag 22 mei!

Het kringbestuur VCV Interim Management

Mala Lalbiharie, John Marapengopie en Bard Dolmans

Start evenement: 
22 mei 2019 - 18:30
Locatie: 
Nyenrode
Nederland
Kosten
Lid: 
0.00 EUR
Niet-lid: 
0.00 EUR
Student: 
0.00 EUR