Ladies doen nieuwe inzichten op tijdens de Ladies Circle Coaching Carrousel

18/05/2017

Afgelopen dinsdag, 16 mei, vond de eerste Ladies Circle Coaching Carrousel plaats. Voor dit evenement waren 4 coaches naar het landgoed Nyenrode gekomen om de ladies kennis te laten maken met hun coaching methodiek.

De avond begon met een hapje en een drankje, waarna de carrousel van start ging. In kleine groepjes rouleerden de deelnemers langs de verschillende coaches, waar ze een korte demo van ongeveer een half uur kregen. De coaches hadden verschillende invalshoeken, wat ook de demo’s heel afwisselend maakte. Zo ging het van een dopper drinkfles als metafoor voor eigenwaarde tot een paard als hulpmiddel voor thema's als verbinding en contact. Het weer hielp ook een handje mee, waardoor een aantal demo’s lekker in de buitenlucht plaats vond.

Uiteraard hebben we het evenement afgesloten met een borrel, zodat we nog eens na konden praten over de ervaringen van de avond. Als bestuur hebben we veel leuke reacties mogen ontvangen. Wie weet is het evenement voor herhaling vatbaar!

Mocht je nog even wat informatie op willen zoeken over de coaches:

Anne-Claire Leenen: www.innermotive.nl
Anna Pauzenga: www.schoolvoorgeluk.nl
Carlijn Kuenen: https://www.linkedin.com/in/carlijn-kuenen-55307311/?ppe=1
Rianne Mennink: www.vicariacoaching.nl

Equine Assisted Coaching door Rianne Mennink van Vicaria CoachingEquine Assisted Coaching door Rianne Mennink van Vicaria Coaching