Lean bedrijfsbezoek Cygnific - Sales & Service Centers van Air France KLM

09/05/2017

Schrijf je nu alvast in! voor ons volgende Nyenrode Lean Kring bezoek bij Cygnific, het Sales & Service Centers van Air France KLM.

Cygnific is het Sales & Service Centrum van Air France & KLM, waar lean overal in de organisatie zichtbaar is. Kom ook kijken hoe het dit bedrijf is gelukt om Lean in de kern van het bedrijf te krijgen. 

Programma: 14:00-17:30 uur

Het bezoek vindt plaats op het hoofdkantoor van Cygnific in Amsterdam. We starten het bezoek met een presentatie over de toepassing van Lean Six Sigma bij Cygnific door Managing Director Ton Ridder en Commercial Director Nick van Straten. Tevens zal Change Program Manager Marion Bekebrede aansluiten, zij is Lean Six Sigma Master Black Belt. Daarnaast zullen we een rondleiding krijgen door het gebouw van Cygnific om een indruk te krijgen hoe zij werken. 

  • Presentatie Cygnific
  • Rondleiding werkvloer
  • Borrel & hapje 

Meer over Cygnific

Cygnific is één van de grootste Sales & Service Centres van Air France - KLM. Cygnific verzorgt voor onder andere KLM alle ticketverkoop en zij verzorgen al het contact met de klant van KLM. Ze dienen 22 Europese landen inclusief de Nederlandse Antillen, Suriname en Israël in 14 talen. Ze assisteren passagiers, reisagenten en zakelijke accounts die contact opnemen met KLM, Air France of Delta Airlines. Cygnific heeft meer dan 900 medewerkers die zowel uit Europa, als uit de rest van de wereld komen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam, tevens is er een kantoor in Enschede. 

Constante verbetering staat centraal bij Cygnific. Om actief te blijven op de markt is het essentieel dat alle klanten tevreden zijn. Hoe doen zij dit? Door gebruik te maken van het Lean Six Sigma principe. Ze leggen de focus op de klant, zijn proces georiënteerd, maken keuzes gebaseerd op data en betrekken medewerkers nauw bij dit traject. Leiderschap en acceptatie zijn de bouwstenen en de sleutel naar succes.

Route en parkeren

Het bezoekadres is Molenwerf 22, 1014BG Amsterdam (let op, adres voor navigatie: Molenwerf 2!). 

 

Let op

In het kader van de PCI DSS compliance waaraan Cygnific moet voldoen (in verband met het verwerken van creditcard gegevens) is het verplicht een ID kaart, paspoort of rijbewijs te dragen. De receptie zal vragen het document nummer te noteren op de bezoekerslijst. Zij zullen deze gegevens vertrouwelijk behandelen en na afloop vernietigen.

 

Schrijf je nu alvast dan, we zien je graag dan!

 

Hartelijke groet, Nyenrode Lean Kring bestuur

Sanne Nieuwenhuijse, Rob van Tilburg en Chris Snellen van Vollenhoven

Start evenement: 
9 mei 2017 - 14:00
Locatie: 
Cygnific
Navigatie: Molenwerf 2! Adres:Molenwerf 22
1014 BG Amsterdam
Nederland
Kosten
Lid: 
20.00 EUR
Niet-lid: 
25.00 EUR
Student: 
15.00 EUR