Kring Marketing & Communicatie wordt Kring Marketing & Digital

15/03/2017

De alumni kring Marketing & Communicatie verandert haar naam in Marketing & Digital. Hiermee benadrukt het bestuur de aansluiting van haar activiteiten op de digitale ontwikkelingen in het marketinglandschap. “In onze activiteiten van afgelopen jaar en die dit jaar op onze agenda staan, speelt Digital een belangrijke rol. Ook de organisaties waarmee we samenwerken, benoemen Marketing en Digital als kernpunten voor hun succes en scharen het onder dezelfde business units. Daar sluiten wij op aan. Communicatie verdwijnt zeker niet van onze agenda, maar wordt niet meer apart in onze naam vermeld.”

Kring Marketing & Digital beoogt een inspirerende manier te zijn voor Nyenrodianen, die werkzaam zijn in een marketing-, communicatie en/of digital-fuctie, om met elkaar in contact te komen. Jaarlijks worden er meerdere inhoudelijke en laagdrempelige evenementen georganiseerd, waaronder bedrijfsbezoeken en evenementen op Nyenrode. “Het werken met social media groepen per evenement, zorgt voor veel interactie tussen de aanwezigen. Vóór en ná het evenement! Ook dat is een bewijs van hoe “Digital” we eigenlijk al zijn.”

Werk jij in een marketing-, communicatie- of digital-functie? Verbreed jouw netwerk en verdiep jouw kennis: volg de VCV kring Marketing & Digital via Facebook, LinkedIn of deze website.

Op 11 mei organiseert de kring Marketing & Digital een event samen met de kring Sustainability: "Fairphone and the success of Purpose Marketing"