Sales en Accountmanagement kring evenement 5 juli 2018 in Amsterdam: De verandering van het koopproces en wat dat vraagt van sales en marketing

05/07/2018

Geachte dames en heren,

Voor verkopers is het belangrijk dicht op de laatste industrie ontwikkelingen te zitten. Is het niet om waarde te kunnen toevoegen in gesprekken met prospects dan is het wel om uw propositie te kunnen finetunen. De vele industrie gerelateerde kringen die de VCV rijk is helpen u hierbij. Wilt u echter op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in sales & accountmanagement dan bent u bij de kring Sales & Accountmanagement (S&AM) beter op uw plek. 

Het is een tijd geleden dat er vanuit de kring S&AM een evenement werd georganiseerd. Hoogste tijd dus voor een nieuw evenement. Daarom nodig ik u bij deze van harte uit voor het eerste VCV Sales & Accountmanagement evenement van 2018. Tijdens dit evenement kunt uw netwerk verbreden, iets nieuws leren in uw sales gerelateerde vakgebied en genieten van een hapje en een drankje uitkijkend op de Dam vanuit misschien wel de mooiste locatie van Amsterdam: De Koninklijke Industrieele Groote Club.

Datum: 5 juli
Tijd: 19:00 - 22:30
Kosten: € 30,- leden / € 35,- niet-leden  en introducées (max 2 pp)
Locatie: Koninklijke Industrieele Groote Club - Dam 27 - 1012 JS - Amsterdam
Parkeren: Q-Park de Bijenkorf - Beursplein 15  of Parkeergarage NH Grand Hotel Krasnapolsky - Sint Jansstraat
Agenda:

19:00 Ontvangst met hapje en drankje
19:30 De verandering van het koopproces en wat dat vraagt van sales en marketing

Veranderingen in het koopproces gaan steeds sneller en hebben impact op uw commerciële organisatie. Hoe krijgt u zicht en grip op de steeds complexere en meer veeleisende klant? En hoe zorgt u ervoor dat u zo effectief en efficiënt mogelijk kunt werken? Tipje van de sluier: betere samenwerking tussen Sales en Marketing was nog nooit zo erg nodig...

In een inspirerende en interactieve sessie neemt Roland de Wit u mee door de veranderende wereld van (ver)kopers, zien we wat vandaag de dag al mogelijk is en wat ons nog te wachten staat. Ook gaan we meteen aan de slag zodat u diezelfde avond al meer impact kunt maken.

Roland de Wit is Managing Consultant & Head of Business Development bij Engagement Factory. Engagement Factory helpt grote, complexe organisaties met het implementeren van multi-touch marketing automation campagnes.

Ter voorbereiding op de sessie van Roland vragen we u om de Commercial Enablement Maturity Index in te vullen (kost 3 minuten). Keer na het inschrijven voor het evenement terug naar deze pagina en vul hier de korte vragenlijst in: http://talk.engagementfactory.nl/commercial-enablement-maturity-index

20:30 Korte pauze
20:45 Workshop: Perfect your (commercial teaching) pitch

Je hebt vaak maar één kans om uit te leggen hoe jouw bedrijf waarde kan toevoegen aan dat van je prospect. Een perfecte is pitch is een goed hulpmiddel om de aandacht te krijgen, maar is een elevator pitch nog wel het juiste middel? Met de kennis van de vorige spreker gaan we een commercial teaching pitch maken en pitchen. Bijkomend voordeel: iedereen weet meteen van elkaar wat ze doen wat weer handig is voor het volgende onderdeel:
21:45 Netwerkborrel
 

Ik hoop u allen in grote getalen te mogen verwelkomen. Schrijf u nu alvast in. Voor vragen kunt u terecht bij ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Bart Boers
Sales Manager Europe @ Kezzler Anti-Counterfeiting
b.boers@kezzler.com
M: +31611419354

Ps. Oproep nieuwe bestuursleden

Het vorige bestuur olv Douglas Huissen heeft vele jaren de kring Sales & Accountmanagement actief gehouden. Waarvoor dank. Zij hebben het stokje nu aan mij, Bart Boers, overgedragen. Dit eerste evenement is alleen door mij georganiseerd, maar het lijkt mij leuk om dit in de toekomst met een groepje andere enthousiaste sales-tijgers te doen. Lijkt het u ook leuk om actief bij te dragen aan de kring Sales & Accountmanagement? Stuur dan een berichtje naar b.boers@kezzler.com of +31611419354. Acquisitie nav dit bericht wordt op prijs gesteld! 

Annuleringsvoorwaarden

De Nyenrode Alumni VCV hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden:

1. Afmelden tot twee weken voor de bijeenkomst:100% teruggave van de inschrijfgelden
2. Afmelden tot 1 week voor de bijeenkomst: 50% teruggave
3. Afmelden vanaf 1 week voor de bijeenkomst: géén teruggave, wel mogelijkheid om vervanger door te geven.
Annuleren kan uitsluitend per email naar info@nyenrodealumni.nl

 

 

Start evenement: 
5 jul 2018 - 19:00
Locatie: 
Koninklijke Industrieele Groote Club
Dam 27
1012 JS Amsterdam, Noord Holland
Nederland
Kosten
Lid: 
30.00 EUR
Niet-lid: 
35.00 EUR
Student: 
25.00 EUR