VOL! Duik met Virtual Reality in de Sustainable Development Goals

29/03/2019

Je kent vast de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, ook wel de SDGs of de Global Goals genoemd. Wat houden die nou echt in voor jou en jouw organisatie? Hoe staat het anno 2019 eigenlijk met de Sustainable Development Goals in Nederland? En hoe worden deze doelen door verschillende sectoren opgepakt? Lees meer over de SDGS op de website van het SDG Charter - maar wees vooral ook welkom bij de VCV Kring voor Duurzaamheid om hierover meer te leren. 

Het programma

Op vrijdagmiddag 29 maart 2019 zijn we bij PwC in Amsterdam om meer te leren over de Sustainable Development Goals. Registratie en inloop start vanaf 14:30 uur. Om 15:00 uur gaat het inhoudelijke programma van start. 

  • In de speciaal door PwC ontwikkelde SDG Dome bieden zij een Virtual Reality ervaring en een game omgeving om de SDG’s op een interactieve manier tot leven te brengen. Omdat we niet allemaal tegelijk in de SDG Dome passen, splitsen we de groep in tweeën. 
  • Terwijl de ene groep binnen is deelt Wineke Haagsma, Director Corporate Responsibility bij PwC, met de andere groep onderzoeksresultaten over de integratie van de SDGs in het bedrijfsleven, bij de overheid en bij andere organisaties in Nederland. Ook zal zij vertellen over de integratie van de SDGs in hun eigen bedrijfsvoering en hoe het hele personeel wordt betrokken bij deze doelen.
  • Zoals altijd, sluiten we af met een borrel! Het programma duurt tot ongeveer 18:00 uur. 

 

Deze workshop is VOL! Inschrijven via de VCV website is daarom niet meer mogelijk. Als je je wilt aanmelden voor de wachtlijst, stuur dan een mail naar vcvcircle4sustainability@gmail.com met daarin je naam en telefoonnummer. 

 

De kleine lettertjes

Deze workshop wordt georganiseerd door en voor Nyenrode alumni. Studenten en introducées zijn van harte welkom. Alumni kunnen zich inschrijven en betalen via de VCV website. VCV leden kunnen hun introducées inschrijven door een mail te sturen aan vcvcircle4sustainability@gmail.com. Ook studenten kunnen zich via dat email adres aanmelden. 

Indien je na inschrijving onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn, dan verzoeken wij dit voor vrijdag 22 maart 2019 te melden via vcvcircle4sustainability@gmail.com. Daarna is - in verband met de catering - kostenloos afmelden helaas niet meer mogelijk. Een vervanger sturen kan natuurlijk altijd. 

 

Start evenement: 
29 mrt 2019 - 14:30
Locatie: 
PwC Amsterdam
Thomas R. Malthusstraat 5
1066 JR Amsterdam, Noord Holland
Netherlands
Kosten
Lid: 
15.00 EUR
Niet-lid: 
20.00 EUR
Student: 
10.00 EUR