Event 17/1: Digitale Transformatie in de Logistiek & in de BV Nederland

27/12/2017

Op 17 januari is er een event op het kasteel van Nijenrode  georganiseerd vanuit de kring TRANSFORMATIE MANAGEMENT. We gaan op deze avond in op ontwikkelingen in Nederland en specifiek op een belangrijke sector die geconfronteerd wordt met de uitdagingen van Digitale transformatie: de transport en logistieke sector. Daarnaast zal een deel van de avond bestaan uit een praktijk: de veranderingen en transformatie binnen Hitachi Vantara.

Deze interactieve avond zal begeleid worden door 2 ervaren professionals:

Arthur van Dijk  - voorzitter van brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland vertelt over de platform-economie, waarin de netwerkfunctie van bedrijven steeds belangrijker wordt. Hij neemt ons mee in de wereldwijde ontwikkeling waarin fysiek en digitaal steeds meer door elkaar lopen, en in wat dit betekent voor de BV Nederland.

Rimmert van Luyn 20010357, VP Global Transportation, Customs & Compliance bij Hitachi Vantara, zal deze avond zijn ervaringen van de transformerende organisatie met ons delen inclusief zijn visie op de veranderende wereld van de Supply Chain. Hitachi Vantara wil niet alleen een belangrijke bijdrage leveren aan de transformerende wereld ook zelf zijn zij recent gestart met hun eigen bedrijfstransformatie.

Meer informatie en inschrijven via deze link  of neem contact op met

Raf Dabekaussen, mailto:raf@pi-performance-improvement.nl 06-28808955