Zwolle

“Zwolle” en omgeving staat al jaren in het teken van economische groei. De regio Zwolle staat er goed op en we zijn dan ook een aantrekkelijke regio voor nieuwe vestigers. Grote en kleine ondernemers zoeken en vinden er plek.

Die momenten zijn mooi, maar wij genieten vooral als wij zien dat de kringleden zijn of haar passie waar wil maken en daar vol voor wil gaan. Nog mooier als andere, meer ervaren kringleden zo iemand op weg willen helpen en hun kennis en ervaring delen. Niet voor niets zeggen we: het geheim van Zwolle is dat we elkaar succes gunnen en de ruimte geven om te groeien en kennis te delen.

Als nieuw bestuur onderschrijven wij bovenstaande en daarom hebben wij besloten de VCV Kring Zwolle weer nieuw leven in te blazen. We staan er om bekend als Nyerodianen dat we een speciale band opbouwen met onze studiegenoten.

Wij gaan daarom de komende jaren de Kring Zwolle weer tot een belangrijke informatieve en sociale kring omdopen waarbij de bijeenkomsten bijdragen aan ieders ontwikkeling en vraagstellingen die spelen onder onze kringleden of gewoon plezier maken met elkaar. Niets moet alles mag.

Wij hopen op betrokkenheid en ideeën om voor jullie als leden van toegevoegde waarde te worden. Tot snel op een van de events!

Bestuur:

Marion Voetelink, 0621285284, marionvoetelink@yahoo.com

Steven Hoen, 0622163788, steven@hoen.biz

Rob van Tilburg, 0683708159, suc64u@hr-lean.eu

Kring Zwolle Postcode gebied.

Kring Zwolle Postcodegebied