FMA alumni bijeenkomst

28/11/2017

Zoals eerder bekend gemaakt in een “save-the-date” bericht, organiseert het Foundations of Management in samenwerking met de VCV FMA alumni kring een alumnibijeenkomst voor alle FMA lichtingen op dinsdag 28 november a.s.

Thema is “Waardengedreven Ondernemerschap” onder begeleiding van prof. dr. André Nijhof, tevens kerndocent van de huidige FMA module Sustainability & Innovation. We gaan in op vragen zoals: Wat is een waardengedreven organisatie? Waarom is dat belangrijk? Wat kunnen we er mee en hoe kunnen we een waardengedreven organisatie inrichten?

Tijdens de verkenning van dit thema is er ook ruimte om na te gaan hoe dit raakt aan je eigen organisatie. Dat levert vast al inspirerende voorbeelden op van jezelf of andere alumni / deelnemers van FMA. Bovendien sluiten we de sessie af met het bijzondere verhaal van het bedrijf Waka Waka. Een typisch voorbeeld van een waardengedreven organisatie dat dankzij haar focus op enkele kernwaarden niet alleen veel maatschappelijke impact creëert maar ook met een juiste business model uitgegroeid is tot een toonaangevende speler in de markt, een markt wat voorheen nog niet een markt was.

Het wordt een boeiend programma en tevens is het natuurlijk een mooi moment om elkaar weer eens te treffen! We hopen jullie te zien!

Programma:

16:00 uur: Inloop
16:30 uur: Theoretische kader waardengedreven ondernemerschap – prof. André Nijhof
17:30 uur: Zelf aan de slag!
18:00 uur: Een voorbeeld ter inspiratie – Camille van Gestel (Waka Waka)
18:30 uur: Borrel met hapjes
Locatie: Nyenrode Business Universiteit, De Rooij zaal 103.

Start evenement: 
28 nov 2017 - 16:00
Locatie: 
Nyenrode, De Rooij 103 Breukelen
Nederland
Kosten
Lid: 
0.00 EUR
Niet-lid: 
0.00 EUR
Student: 
0.00 EUR