Save the date: 17 mei 2019 ondernemerschap event MMBA

20/02/2019

Save the date voor het derde MMBA-alumni event op vrijdag 17 mei 2019. Het programma start om 12.30 uur tot 20.00 uur met focus op de derde waarden van Nyenrode: ondernemerschap.

Het programma is: a taste of entrepreneurship for profit and purpose.

Ben je er bij op vrijdag 17 mei 2019 om te netwerken, oude studie vrienden en nieuwe bekenden te ontmoeten. Uiteraard komen er weer interessante sprekers om jullie weer te laten leren op Nyenrode. Te weten: 

Leen Paape (hoogleraar Corporate Governance)  geeft ons een visie op de nieuwe economie (purpose of profit). Jaap Schaveling (kerndocent Leiderschap & Samenwerken) reflecteert op ondernemend leiderschap. Camille van Gestel (WakaWaka) zal de lessons learned van zichzelf en zijn bedrijf met zijn ups & downs belichten. Ondernemerschap en de 17 duurzaamheidsdoelen voor 2030 mogen niet ontbreken. Richard Janssen (kerndocent Strategie en Organisatie) zal jullie confronteren met de keuzes die je moet maken.

We hopen dat de groep “thuiskomers’ op Nyenrode weer groeit van 30 alumni bij 1ebijeenkomst, 50 alumni 2ebijeenkomst naar minimaal 75 alumni 3ebijenkomst. Zet de datum ieder geval in jullie agenda.

 

De alumniorganisatie van het event is deze keer:

Antoine Boelen (FF), Yvonne Zuidgeest (FF), Leo Lussenberg (PGMBA), René Timmer (FF), Arjen van Ulsen (FF) en Margriet Lautenschutz (PP/FF), Iwan Bean (PP/BIT).