Career Energize Day

10/09/2019

Wel willen veranderen maar iets houdt je tegen?
Kom naar de Career Energize Day op 10 september

Vanwege het succes van de afgelopen vier sessies, organiseert Nyenrode Alumni VCV samen met Elffers Career Management, Paul Teeuwen (19760076) en Paul Hannema (19760030), opnieuw een Career Energize Day. Enkele reacties van deelnemers die eerder hebben deelgenomen: ‘Paul en Paul hebben een mooi, snel en inhoudelijk programma neergezet wat tot denken en doen stimuleert’, ‘De diversiteit aan mensen in de groep en oefeningen is goed’. ‘Er werd een open en positieve sfeer gecreëerd’

Career Energize Day
Deze intensieve 1 daagse kennismaking met de Elffers methode geeft je het inzicht hoe je jezelf door zelfanalyse, herijkingsoefeningen en verbeeldingstechniek uit de “wachtstand” haalt. Deze wachtstand kennen we allemaal. Het is de fase waarin wel duidelijk is wat je niet meer wilt, maar waarin je toekomstbeeld nog niet helder is en je onzeker bent. Je wilt wel bewegen, maar er is iets dat je tegenhoudt.

Voor wie
Voor iedereen bij wie onvrede aan het ontwaken is, of al bestaat, over zijn baan, zijn persoonlijke ontwikkelrichting of over zijn huidig loopbaan perspectief. Voor iedereen die het initiatief wil nemen en graag effectiever wil worden in het exploreren van zijn/haar kansen op een beter passende baan

Focus van de dag
Hoe kom ik er achter wat ik echt de moeite waard vind en hoe mobiliseer ik mijn zelfvertrouwen en capaciteit om mijn loopbaan die richting in te sturen.

Doel
We laten deelnemers zien dat je, door het verbinden van je persoonlijke geschiedenis, je kwaliteiten, competenties en verbeelding, zicht kunt krijgen op een professionele toekomst die tot nu toe buiten je blikveld lag.

Wat neem je uiteindelijk mee
Inzicht en helderheid over waar je goed in bent en de daarbij passende droom.
Techniek om die droom te formuleren en innerlijke stemmen die je daarbij hinderen tot zwijgen te brengen.
Gezamenlijk gedeelde ervaringen en contacten voor je netwerk

Datum: Dinsdag 10 september 2019
Tijd: 9.00 - 18.30 uur
Locatie: Kasteel Nyenrode, Slaapkamer
Kosten: Deelname prijs voor de NA VCV Career Energize Day is € 195,- * per persoon

* (incl. BTW, lunch en borrel einde dag inbegrepen)

Er is plaats voor maximaal 20 personen dus mis het niet en meld je nu hier aan! (eerst even inloggen, als dat niet lukt graag een bericht naar info@nyenrodealumni.nl)

Aanvullende informatie

Paul Hannema (19760030)
In mijn loopbaan heb ik gewerkt voor ondernemingen van diverse aard: Beursgenoteerd, DGA structuur en Private Equity. Na 22 jaar in CEO posities te hebben gewerkt, heb ik mijzelf een sabbatical gegund om vast te stellen hoe ik mijn energie en potentieel de komende jaren wil manifesteren. Deze herijking heeft een heldere visie opgeleverd over de rol die ik wil vervullen, namelijk het overdragen van kennis en ervaring door coaching, mentorschap en beschikbaar zijn als klankbord. Door mijn achtergrond ken ik de omgeving en de context waarin een Executive dagelijks zijn werk moet doen. Als loopbaancoach en dankzij mijn persoonlijke ervaring met een transformatie proces kan ik Executives helpen hun horizon te verbreden en latente loopbaanwensen te realiseren

Mijn studie achtergrond: Nyenrode Instituut voor Bedrijfskunde aangevuld met Programma Direccion General, IESE Barcelona en een Certificaat Professional Certified Coach gehaald bij MMS Worldwide Institute.

Paul Teeuwen (19760076)
Gedurende 23 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven, zowel bij grote internationale bedrijven als in het Nederlandse MKB. Ik heb me in die jaren ontwikkeld tot een echte business developer. Na de verkoop van mijn bedrijf 9 jaar geleden heb ik er bewust voor gekozen om als business coach (startende) ondernemers te gaan begeleiden. In die jaren zijn dat er zo’n 60 geweest en werd ik daarnaast ook steeds meer gevraagd om executives en professionals te begeleiden op het gebied van loopbaanvragen en outplacement. Het geeft mij elke keer weer een enorme voldoening om mensen te mogen begeleiden in het realiseren van hun dromen en ambities, zowel bij het maken van een volgende loopbaanstap als het onderzoeken van eigen ondernemerschap. Ik doe dit op een enthousiasmerende, kritische en uitdagende wijze.

Mijn studie achtergrond: Nyenrode Instituut voor Bedrijfskunde, Doctoraalstudie Bedrijfskunde in Delft (IIB) en een Certificaat Professional Certified Coach gehaald bij MMS Worldwide Institute.

Programma
OCHTEND
9.00 ONTVANGST
09.30 START
PERSOONLIJKE BLAUWDRUK
- LEVENSLOOP
- KWALITEITEN & COMPETENTIES
- DE SAMENHANG
- WAARDEN

12.15 LUNCH

MIDDAG
13.00 WANDELING
13.45 MIDDAGPROGRAMMA
- INNERVOICE DIALOGUE
- WAAROM KRIJG IK VAN SOMMIGE MENSEN RODE VLEKKEN?
- DISNEY OEFENING

17.30 CONCLUSIES EN AFRONDING
18.00 BORREL
18.30 EINDE

Start evenement: 
10 sep 2019 - 09:00
Locatie: 
Slaapkamer in het Kasteel Breukelen
Nederland
Kosten
Lid: 
195.00 EUR
Niet-lid: 
295.00 EUR
Student: 
195.00 EUR