Career Energize Day

20/01/2020

Kom naar de Career Energize terugkomdag op 20 januari 2020

Vanwege het succes van de afgelopen vijf sessies, organiseert Nyenrode Alumni VCV samen met Elffers Career Management, Paul Teeuwen (19760076) en Paul Hannema (19760030), een Career Energize terugkomdag. Enkele reacties van deelnemers die eerder hebben deelgenomen: ‘Paul en Paul hebben een mooi, snel en inhoudelijk programma neergezet wat tot denken en doen stimuleert’, ‘De diversiteit aan mensen in de groep en oefeningen is goed’. ‘Er werd een open en positieve sfeer gecreëerd’

Career Energize Day
Deze intensieve 1 daagse kennismaking met de Elffers methode geeft je het inzicht hoe je jezelf door zelfanalyse, herijkingsoefeningen en verbeeldingstechniek uit de “wachtstand” haalt. Deze wachtstand kennen we allemaal. Het is de fase waarin wel duidelijk is wat je niet meer wilt, maar waarin je toekomstbeeld nog niet helder is en je onzeker bent. Je wilt wel bewegen, maar er is iets dat je tegenhoudt.

Voor wie
Voor iedereen die aan de laatste Energize Day heeft deelgenomen. 

Focus van de dag
Hoe kom ik er achter wat ik echt de moeite waard vind en hoe mobiliseer ik mijn zelfvertrouwen en capaciteit om mijn loopbaan die richting in te sturen.

Doel
We laten deelnemers zien dat je, door het verbinden van je persoonlijke geschiedenis, je kwaliteiten, competenties en verbeelding, zicht kunt krijgen op een professionele toekomst die tot nu toe buiten je blikveld lag.

Wat neem je uiteindelijk mee
Inzicht en helderheid over waar je goed in bent en de daarbij passende droom.
Techniek om die droom te formuleren en innerlijke stemmen die je daarbij hinderen tot zwijgen te brengen.
Gezamenlijk gedeelde ervaringen en contacten voor je netwerk

Datum: Maandag 20 januari 2020
Tijd: 18.00 - 21.00
Locatie: Kasteel Nyenrode, Slaapkamer
Kosten: Deelname prijs voor de NA VCV Career Energize Day is € 195,- * per persoon

* (incl. BTW, lunch en borrel einde dag inbegrepen)

Er is plaats voor maximaal 20 personen dus mis het niet en meld je nu hier aan! (eerst even inloggen, als dat niet lukt graag een bericht naar office@nyenrodealumni.nl)

Aanvullende informatie

Paul Hannema (19760030)
In mijn loopbaan heb ik gewerkt voor ondernemingen van diverse aard: Beursgenoteerd, DGA structuur en Private Equity. Na 22 jaar in CEO posities te hebben gewerkt, heb ik mijzelf een sabbatical gegund om vast te stellen hoe ik mijn energie en potentieel de komende jaren wil manifesteren. Deze herijking heeft een heldere visie opgeleverd over de rol die ik wil vervullen, namelijk het overdragen van kennis en ervaring door coaching, mentorschap en beschikbaar zijn als klankbord. Door mijn achtergrond ken ik de omgeving en de context waarin een Executive dagelijks zijn werk moet doen. Als loopbaancoach en dankzij mijn persoonlijke ervaring met een transformatie proces kan ik Executives helpen hun horizon te verbreden en latente loopbaanwensen te realiseren

Mijn studie achtergrond: Nyenrode Instituut voor Bedrijfskunde aangevuld met Programma Direccion General, IESE Barcelona en een Certificaat Professional Certified Coach gehaald bij MMS Worldwide Institute.

Paul Teeuwen (19760076)
Gedurende 23 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven, zowel bij grote internationale bedrijven als in het Nederlandse MKB. Ik heb me in die jaren ontwikkeld tot een echte business developer. Na de verkoop van mijn bedrijf 9 jaar geleden heb ik er bewust voor gekozen om als business coach (startende) ondernemers te gaan begeleiden. In die jaren zijn dat er zo’n 60 geweest en werd ik daarnaast ook steeds meer gevraagd om executives en professionals te begeleiden op het gebied van loopbaanvragen en outplacement. Het geeft mij elke keer weer een enorme voldoening om mensen te mogen begeleiden in het realiseren van hun dromen en ambities, zowel bij het maken van een volgende loopbaanstap als het onderzoeken van eigen ondernemerschap. Ik doe dit op een enthousiasmerende, kritische en uitdagende wijze.

Mijn studie achtergrond: Nyenrode Instituut voor Bedrijfskunde, Doctoraalstudie Bedrijfskunde in Delft (IIB) en een Certificaat Professional Certified Coach gehaald bij MMS Worldwide Institute.

 

Start evenement: 
20 jan 2020 - 09:00
Locatie: 
Slaapkamer in het Kasteel
straatweg 25
3621 BG Breukelen
Nederland
Kosten
Lid: 
195.00 EUR
Niet-lid: 
295.00 EUR
Student: 
195.00 EUR