Dank de Donor Dag 2018 van Stichting Nyenrode Fonds

22/09/2018

Dank de Donor Dag 2018 van Stichting Nyenrode Fonds

Op zaterdag 22 september 2018 opent Stichting Nyenrode Fonds (SNF) vanaf 14.00 tot 18.30 uur alweer voor de zevende keer de deuren van het Koetshuis voor de jaarlijkse Dank de Donor Dag. Tijdens deze bijeenkomst worden de laatste ontwikkelingen bij het Fonds gedeeld met donateurs en betrokkenen.

Onderdeel van het programma is dit jaar een bezoek aan de (Luctor) Oranjerie, die met financiële steun van Dispuut Luctor et Abortior en Fonds Erfgoedparels van de Provincie Utrecht is gerestaureerd. Ook krijgen acht studenten hun scholarships feestelijk uitgereikt door (vertegenwoordigers van) de donateurs die de beurzen mogelijk hebben gemaakt.

Maar de dag is niet alleen voor donateurs. Wil je eens kennis wilt maken met Stichting Nyenrode Fonds en de donatiemogelijkheden? Dan ben je ook van harte welkom. Vanaf 14.00 uur ontvangen wij je graag in de Oude Eetzaal van het Koetshuis op Nyenrode. Het programma begint om 14.30 uur en eindigt met een borrel vanaf ongeveer 17.00 tot 18.30 uur.

Het betekent veel voor ons om met jullie de successen te vieren, dus wij hopen je daar te zien!

Kom je ook?

Aanmelden kan via deze link. Natuurlijk mag je vrienden of familieleden meenemen. Wij stellen het zeer op prijs als je dan per e-mail laat weten wie je meeneemt, zodat er rekening mee wordt gehouden met de catering en voorbereiding van naambadges.

 

Van verre,

Tanja Visser

Directeur SNF

&

Alex Hoogendoorn

Fondsenwerver SNF

Start evenement: 
22 sep 2018 - 14:00
Locatie: 
Oude Eetzaal van het Koetshuis, Nyenrode
Nederland
Kosten
Lid: 
0.00 EUR
Niet-lid: 
0.00 EUR
Student: 
0.00 EUR