IDP4 Homecoming 24 mei 2019

24/05/2019

Inmiddels is het bijna 25 jaar geleden dat wij de collegebanken hebben verlaten. Het is de hoogste tijd voor een #update! We hebben drie geweldige – en voor ons bekende - professoren bereid gevonden om ons op vrijdag 24 mei opnieuw college te geven. 

Prof. dr. Ivo Arnold: #Update International Money and Finance
Heeft de Euro nog toekomst? Wat doen bankenunie en brexit met het Europese financiële systeem? Is de cultuur en het gedrag binnen de financiële sector genoeg veranderd om te zorgen voor financiële stabiliteit of ligt een volgende crisis op de loer? Tijdens het college International Money and Finance praat Ivo Arnold ons bij.

Prof. dr. Thijs Homan: #Update Organisational Behaviour
25 jaar geleden kregen we colleges Organisational Behaviour van Thib & Thijs. In de tussentijd is gebleken dat organisaties niet zo eenvoudig planbaar en controleerbaar zijn als we toen dachten. In dit college leert Thijs Homan ons wat er nou eigenlijk echt gebeurt in de dagelijkse praktijk van organisaties en organisatieontwikkeling. En is dat nou het resultaat van managementprocessen of ook van vele ándere dynamieken? Centraal hierbij staat de paradox: hoe kun je de doelstellingen waar je voor staat realiseren, terwijl je eigenlijk maar relatief weinig controle hebt over alles wat er zich in en om de organisatie afspeelt? 

Prof. dr. Henry Robben: #Update Marketing Management
Marketing in de 21e eeuw. We leven in een tijd die complexer is dan ooit. De verschillen tussen generaties zijn groot, technische ontwikkelingen gaan razendsnel en iedereen lijkt altijd maar aan te staan. Marketeers hebben de wereld aan kennis, creativiteit, tools en media tot hun beschikking om volledig los te gaan. Hebben de basiswetten van Kotler nog bestaansrecht? En waar staat het vakgebied marketing over 10 jaar met millennials en generatie Z als consument? Tevens vertelt Henry Robben ons graag meer over ‘onzin in marketing’. Doe er je voordeel mee!

Tot slot praten Heleen van Hall, Simone Daniëls en de huidige Heeren V ons (kort) bij over de ontwikkelingen op Nyenrode, VCV en NCV. De dag start om 09.00 uur en we eindigen met een BBQ, een spetterend optreden van The Booze en voor de liefhebbers met een afzakkertje in de Kelderbar. Let op: we hebben maar een beperkt aantal zitplaatsen in het kasteel, dus vol=vol. De kosten voor deze dag zijn €50,=. Dit is inclusief colleges, lunch en BBQ. 

Inschrijven kan onderaan deze pagina. Je logt dan eerst in met je VCV-nummer (of e-mailadres) en wachtwoord. Via de site betaal je ook jouw bijdrage. Wachtwoord kwijt? Deze kun je hier resetten of laat het weten aan info@nyenrodealumni.nl. Mocht je moeite hebben met inschrijven via de site, neem contact op met Fieke (06- 29504686). Wanneer je hebt betaald, dan is je inschrijving zeker. Na de inschrijving en zodra het programma in detail rond is, ontvang je meer informatie per mail.

 

Van Verre,

Remco Wieffering
Stella de Jager
Rik Nijkamp
Marianne van den Hoek - Huijbregts
Fieke van Iterson - Steenhoek

Deze collegedag is mogelijk gemaakt door bijdragen van: Rogier Bos, Steven Jongeneel, Roy Hoogland, Dick Buschman, Paul Balk, Jose Cabrera y Charo (www.feestwinkel365.nl), Roy Stegeman, Arno Borger, Jan Berden, Marco Roeleveld.

 

Start evenement: 
24 mei 2019 - 09:00
Locatie: 
Wapenzaal/Aula in het Kasteel Breukelen
Nederland
Kosten
Lid: 
50.00 EUR
Niet-lid: 
50.00 EUR
Student: 
50.00 EUR