Investing in Start-Ups 2018

11/09/2018

Op 11 september organiseren wij wederom het seminar “Investing in Start-Ups”.  Tijdens dit seminar krijgen tenminste vier Start-Ups de kans om zijn of haar bedrijf en investeringsvraag te presenteren aan geïnteresseerde investeerders, mede-StartUppers, studenten en alumni.

Geselecteerde Start-ups

  • Erik van der Plas  - Restaurant kaart (Dit platform verlaagt de drempel om vaker uit eten te gaan en optimaliseert de bezetting van restaurants)
  • Arjan Groeneveldt - Scinvivo (Scinvico ontwikkelt een OCT-scanner waarmee in een vroegtijdig stadium blaaskanker gedetecteerd kan worden)
  • Arjen Noorbergen - Olisto (Het platform Olisto waarmee slimme apparaten overal ter wereld met elkaar gekoppeld kunnen worden. De ondernemer achter dit platform heeft ook Toon van Eneco ontwikkeld)
  • Maarten Prins  - Click vision (Click Vision is een slimme softwareoplossing waarmee acteurs, producten, merken en objecten ‘getagd’, herkend en gevolgd kunnen worden in bewegend beeld (films,reclames etc.). Doordat de video’s interactief worden heeft de kijker de mogelijkheid om op elk willekeurig moment een product te bekijken en te kopen dat vertoond wordt op het scherm

Jeroen Cremers begeleidt bovenstaande Start-Ups met hun Pitch. Jeroen is Managing Partner bij ScaleUp Capital, hij heeft meer dan 15 jaar ervaring met de verschillende vormen van financiering voor (innovatieve) MKB ondernemingen. Hij heeft tientallen ondernemers en hun bedrijven succesvol begeleid richting bancaire en risicodragende financiering.

Mainspeaker:

Hubert Nieuwendijk, Managing partner Le Pain Quotidien Nederland

Na zijn BBA-diploma aan Nyenrode en vervolgens diverse banen in binnen- en buitenland begon Hubert met zijn eerste ondernemende rol als directeur van een internationaal opererende groothandel in horloges, uurwerken en premiums. Met die leerschool op zak besloot hij na 7 jaar dat het tijd was om voor zichzelf te beginnen en hij stortte zich als producent op de filmwereld. Naast een aantal minder bekende projecten produceerde hij in 2008 in samenwerking met Eyeworks de speelfilm “De Brief voor de Koning". Tegelijkertijd begon hij ook andere activiteiten te ontplooien waaronder de uitrol van Le Pain Quotidien in Nederland. Nu, bijna 9 jaar later, zijn er 9 vestigingen in Nederland, het einde is nog niet in zicht, en recent heeft Le Pain Quotidien Nederland de prijs “Retailer of the Year 2018” gewonnen.  Hubert Nieuwendijk samen met zakenpartner Arne Altmann

Programma Investing in Start-Ups event

19.00 - 19.30 : Ontvangst met koffie/thee
19.30 - 21.45 : Programma
21.45              : Borrel

Gastheer: Saber Benjah, de jongste dagvoorzitter van Nederland 

Introducees zijn welkom, u kunt uw introducee ook via deze website aanmelden.

Start evenement: 
11 sep 2018 - 19:00
Locatie: 
Nyenrode, Wapenzaal in Kasteel Breukelen
Netherlands
Kosten
Lid: 
30.00 EUR
Niet-lid: 
55.00 EUR
Student: 
10.00 EUR