Investing in Scale-ups en jonge groeiers

17/09/2019

Op 17 september organiseren wij wederom het seminar “Investing in ScaleUps en jonge groeiers”.  Tijdens dit seminar krijgen vier ScaleUps de kans om zijn of haar bedrijf en investeringsvraag te presenteren aan geïnteresseerde investeerders, studenten en alumni.

Geselecteerde Scale Ups

 •  DPT (Digital Parts Transfer) - Bernhard van Riessen
  “Waarom nog (critical) spare parts fysiek vervoeren als dit ook digitaal kan met productie ter plaatse?” Door een (software) platform te bouwen waarbij zowel een digitaal (beveiligde) opslag als digitaal transport wordt geregeld met diverse voordelen voor zowel klant als leverancier.

 •  Taste Index - Pieter Struijk
  Taste index digitaliseert smaak waardoor ze producten en mensen kunnen samenbrengen

 •  AXVECO - Alex Dowdalls
  Axveco helpt bedrijven om nieuwe technologie in te zetten teneinde het bedrijfsmodel te verbeteren.  Met dit KYC en AML platform bundelen wij kennis en componenten vanuit ons consulting werk om een client screening en monitoring platform aan te bieden om Know Your Customer (KYC) en Anti-Money Laundering cq fraude detectie te borgen.

 •  Danny Peters - MilkyMap
  Milkymap maakt het mogelijk om makkelijk en online Customer Journey’s te visualiseren en te delen, zodat individuen en organisaties gericht kunnen werken aan het verbeteren van klantbeleving. 

Mainspeaker:
 

Luca Knegtering (MSc2014) influencer talent manager, creative consultant en social media strategist. De afgelopen jaren heeft ze verschillende functies bekleed binnen de Social Media industrie en begrijpt daardoor de effectiviteit van gerichte influencer marketing. Influencer marketing is een nieuwe manier van reclame maken, waarbij er veel mogelijkheden liggen voor het uitbouwen van je merk waarbij de doelgroep op een specifieke en persoonlijke manier wordt bereikt. Hoe werkt Influencer Marketing en wat bereik je ermee?  

Programma

18.15 - 19.00 : Ontvangst met koffie/thee en een snack/broodje
19.00 - 21.15 : Programma
21.15              : Borrel

Gastheer van de avond: Jeroen Cremers    
Jeroen Cremers begeleidt de Scale Ups met hun Pitch. Jeroen is Managing Partner bij ScaleUp Capital, hij heeft meer dan 15 jaar ervaring met de verschillende vormen van financiering voor (innovatieve) MKB ondernemingen. Hij heeft tientallen ondernemers en hun bedrijven succesvol begeleid richting bancaire en risicodragende financiering.

 

 

Start evenement: 
17 sep 2019 - 18:30
Locatie: 
Wapenzaal in het Kasteel Breukelen
Nederland
Kosten
Lid: 
35.00 EUR
Niet-lid: 
55.00 EUR
Student: 
10.00 EUR