Nyenrode Leadership Alumni Meetup

31/05/2018

Dit evenement is alleen voor Alumni van de volgende executive programs: AMP, FMA, SLP, SLDP, LDP, YMP, SDP, TL.. Alsmede voor de alumni van de Incompany trajecten voor KLM, Achmea, DHL, FOM, Heijmans en Rabobank.

Je bent alumnus van één van onze Nyenrode (leiderschap) programma’s en we organiseren een Meetup op donderdag 31 mei a.s. in samenwerking met de Nyenrode Alumni vereniging VCV! Persoonlijk contact en “mentale opfrisser” vinden wij wezenlijk en nuttig, vandaar dat je in opvolging van de “Save the date” nu de uitgebreide uitnodiging krijgt voor het event op 31 mei aanstaande.

En een “Event”, wordt het: een mooie introductie Keynote door Allard Droste “Het kan eenvoudig” in onze Pfizer collegezaal en vervolgens 9 workshops die ieder 2 maal gehouden worden. Verderop zie je welke.

Maar voor dat dit alles start beginnen we met een interactieve kennismaking want die heb je misschien wel nodig; bijna eind van de week, drukke dag gehad, misschien wel in de file gestaan met de nodige telefoontjes. Kortom, aankomen en landen is dan belangrijk.
Tijdens deze Energizer door Yes! We Connect (YWC) geven we jouw netwerk een extra impuls. Je maakt kennis met minimaal 10 andere ambitieuze deelnemers. Ook krijg je de kans om met elkaar kennis, ervaringen en contacten uit te wisselen. Dit maakt de bijeenkomst extra waardevol. Na inschrijving krijg je een bevestiging van ons en een linkje naar jouw eigen eventpagina. Neem de moeite de vragen te beantwoorden want je zult verrast worden door de uitkomst op de dag zelf. Zie het als een spaarpot: hoe meer je erin stopt hoe meer je eruit haalt! Op deze eventpagina kun je je ook inschrijven voor de workshops!

Waarom zou je komen?

Je kunt op Nyenrode ontstane vriendschappen weer eens intensiveren. Wie weet ontstaan er wel nieuwe!
Je kunt mentaal weer gevoed worden door de interessante inhoudelijke bijdragen.
Je voelt weer eens hoe inspirerend het kan zijn persoonlijk echt de diepte in te gaan, even weg van de snelweg te zijn en je dicht op de huid te laten raken.

Het programma

13.00 uur Ontvangst/registratie
13.30 uur Plenaire opening door Nyenrode en Energizer door Yes! We Connect(YWC) in het koetshuis
14.15 - 15.00 uur Keynote door Allard Droste
15.30 - 16.15 uur Workshop ronde 1 (keuzeprogramma*) in Koetshuis en Kasteel
16.15 - 16.30 uur Pauze
16.30 - 17.15 uur Workshop ronde 2 (keuzeprogramma*) in Koetshuis en Kasteel
17.30 - 20.00 uur Walking Diner in Koetshuis

Workshops

*Keuze programma: Er zijn 9 workshops (waarvan één Netwerkronde) waar je je kunt verdiepen in verschillende materie, netwerken en kennis kunt delen. De verschillende workshops vinden plaats in het Koetshuis en Kasteel. De volgende workshops duren 45 minuten en worden twee keer gegeven:
Bouw je start up in 10 minuten – Ger Zwartendijk
Carrièreplanning anno 2018 en verder – Willem van Donge
De kracht van zakelijk tekenen – Jeroen Blijsie
How come that every time that I get stabbed in my back, my fingerprints are on the knife? – Bart Gevers
Leiderschap vanuit de juiste plek – Jürg Thölke
Netwerk in actie – leer van elkaar – Frank Philips
Nieuw leiderschap: wie het weet mag het zeggen! – Jaap van Muijen
Ontwikkelingsgericht leidinggeven aan professionals: Hoe doe je dat? – Ineke van der Ploeg & Raoul Wirtz
Team Leadership – Bregje Spijkerman & Jeanine Jansen

Wat kost het en hoe schrijf ik mij in?

De kaarten kosten EUR 115,- (105,- voor VCV leden) inclusief walking dinner. Aanmelden is mogelijk op deze pagina onderaan bij 'inschrijven'. Let op: je moet wel eerst even inloggen op deze website. Heb je geen inloggegevens of ben je ze kwijt? Dan graag even een mailtje naar:  info@nyenrodealumni.nl of bel 0346-291513 . Nadat je hebt ingeschreven en betaald ontvang je een bevestiging en een link naar het YWC-platform. Op dit platform kun je je inschrijven voor de workshops!

We zien je graag, samen met 200 andere alumni, terug op 31 mei op ons mooie lente landgoed!

Groeten van het General Management team,
Bart, Beverly, Brenda, Gert-Jan, Hanni, Jeanine, Mandy, Marianne, Miranda, Naomi, Nel en Raoul, en namens het Alumni Office van de VCV.

Start evenement: 
31 mei 2018 - 13:00
Locatie: 
Nyenrode, Koetshuis
Netherlands
Kosten
Lid: 
105.00 EUR
Niet-lid: 
115.00 EUR
Student: 
105.00 EUR