Oldtimer en Cabriodag

19/05/2019

Beste VCV leden !

Reserveer nu, zondag 19 mei in je agenda en schrijf je in voor alweer de 27ste! Oldtimer & Cabriodag.

Er wordt hard gewerkt aan weer een prachtige route! Dit jaar rijden we ten Zuid-oosten van Utrecht. De dag zal rond 9.30 uur van start gaan en goed verzorgd zijn met hapjes en drankjes, zodat iedereen na diner en prijsuitreiking op de terugrit naar huis voldaan kan terug kan kijken op een geslaagde dag met nieuwe indrukken.
Aangezien het de afgelopen jaren goed is ontvangen,hebben we wederom een tweetal klassen.

Er is een sportklasse voor de meer ervaren en geroutineerde equipes, en zeker ook geschikt voor equipes die de afgelopen jaren steeds betrekkelijk hoog in het klassement eindigen. De kaartleesopdrachten in deze sportklasse zijn wat uitdagender, wat moeilijker. Overigens altijd nog heel goed te doen, en zeker prettig als je vaker aan kaartleesrally’s deelneemt.

De kaartleesopdrachten in de toerklasse zijn eenvoudig gehouden (dat is bevestigd door de uitzetters van de route). Weliswaar ook over topografische kaarten, maar de kaartleessystemen zijn ook voor beginnende en onervaren equipes eenvoudig te rijden, gemakkelijk te interpreteren en bieden veel plezier onderweg.Bedenk dus even in welke klasse je je het beste thuis voelt en schrijf je daarvoor in.

Je kunt je inschrijven voor dit evenement voor €84,- per persoon en dat is ‘all-inclusive’. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen voor equipes!!

Tot 19 mei!
Voor een impressie van vorig jaar:

Met dank aan onze sponsors:

       

 

Start evenement: 
19 mei 2019 - 09:30
Locatie: 
Nederland
Kosten
Lid: 
84.00 EUR
Niet-lid: 
104.00 EUR
Student: 
84.00 EUR