Classical Music Night 9 april op Nyenrode!

12/03/2019

Zin in een avondje klassieke muziek in een betoverende omgeving?

Dat kan tijdens de 2e editie van de Classical Music Night!

Dinsdagavond 9 april opent de Kunstcommissie de deuren van de Wapenzaal en nodigt je uit voor een concert uitgevoerd door studenten, Nyenrode staff en alumni.

Een kleine greep uit het programma:
Moonlight sonata 3rd movement
Edvard Grieg "Notturno" Op.54 No 4
Frederic Chopin Nocturne Op 37 No 1
Catedral para un ateo
Beethoven: Mondschein Sonate: Piano sonate nr 14, Opus 27, nr 2, eerste deel Adagio Sostenuto
Jean Philippe Remeaux – Allemande

Uitvoerenden:
Willem Kriele, Na Dong, Edsart Udo de Haes, Yu-Chun Chen, Roger Smilde, Sjaak Bloem, Marion van den Kroonen, Rim Posthumus, Jocelyn Vlaar,Leontien Dekker en Jarno.

Vanaf 19.00 bent u welkom voor de ontvangst met een kop koffie in de Bibliotheek in het Kasteel. Het muzikale gedeelte begint om 19.30 uur.

U kunt er echt een avondje uit van maken met ons nieuwe theater arrangement! Voorafgaand aan de voorstelling serveert de Lakei heerlijke asperges met zacht gegaarde ham of een kabeljauwhaasje, peterselieaardappeltjes, een glaasje wijn en een kopje koffie met een bonbon. Dit volledige menu kost maar € 15. Vouchers zijn te verkrijgen bij de Servicedesk.

In de pauze zorgt de Kunstcommissie voor een drankje. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. Kortom een bijzondere avond om niet te missen, reserveer 9 april daarom gelijk in uw agenda! Entree voor het concert is gratis. Wel graag even aanmelden bij  kunstcommissie@nyenrode.nl

Vriendelijke groet
Kunstcommissie Nyenrode