De kracht van META2 invloed!

15/05/2018

Dinsdag 17 april was het zover! Harold Gerritsen, een van de oprichters van trainingsinstituut “Prestatiemeesters” (www.prestatiemeesters.nl), deed zijn verhaal over de kracht van Meta2 Invloed. Harold, oud-Nyenrodiaan, is ruim 20 jaar succesvol in de functie van algemeen directeur van een ICT bedrijf en bekleedt daarnaast op opdrachtbasis interimposities als CIO, lid raad van bestuur.

Harold wist het publiek al snel te boeien met zijn persoonlijke verhaal, waarin hij uitlegde hoe manifesteren effectief kan worden toegepast, zowel zakelijk als privé. Harold raakte geboeid door dit onderwerp, nadat hij en zijn vrouw zich eind jaren tachtig hadden ingeschreven voor een cursus, waarbij de fantasie tot het maximale geprikkeld werd! Stel je nu eens het onmogelijke voor…wat je wilt….schrijf het op en zie het voor je….

Je kan al begrijpen waar dit heen gaat! Alle ‘onmogelijk te behalen’ doelen werden realiteit! Het onmogelijke bleek wel degelijk mogelijk en je leven is dus wel degelijk ingrijpend te beïnvloeden! Maar werkt dit dan altijd? Is het niet gewoon het gevolg van veel daadkracht? En is deze methode nu wel of niet bewezen? En hoe dan? Harold heeft iedereen meegenomen in de methode die hij ooit leerde, en al experimenterend de afgelopen 20 jaar nog verder heeft geperfectioneerd. Daarmee heeft hij de kring meer dan geïnspireerd!

Harold liet ook zien dat de door hem bereikte resultaten het gevolg zijn van een effectieve methode en niet berusten op toeval of geluk. Om dat te illustreren gaf hij verschillende voorbeelden van anderen die de kracht van Meta2 Invloed benutten. Toen Harold vertelde over de positieve houding van zijn dochter Estée, de doelen die zij zich stelde en wat ze allemaal bereikt heeft, hing de zaal aan zijn lippen. Zeker als we nagaan dat Estée dagelijks te maken heeft met lichamelijke beperkingen doordat haar start op deze mooie wereld dramatische begon. Sterker nog: Estée is levenloos geboren en is inmiddels voor velen een voorbeeld!

Benieuwd wat er dan zo bijzonder is?! Nou stel je eens voor… hoe dat is, als je beperkt bent en op de basisschool nog moet leren lopen. Wat kan je dan nu eigenlijk bereiken?! Stel het je voor…. en kijk daarna even op de websites: www.esteegerritsen.eu. en www.movingwithoutlimits.org. Ja.. daar wordt je even stil van, he?! En dan zie je meteen wat je kan bereiken door een andere mindset in je leven toe te passen!

Hoe? Ja.. Dan had je erbij moeten zijn… Het is met geen pen te beschrijven! Maar wel supergaaf om hier deelnemer van te zijn! Balen dat je er niet bij was?! Terecht! De commentaren van het publiek waren dan ook zeer positief en iedereen ging dan ook geïnspireerd naar huis! Maar geen paniek! Regelmatig organiseert de kring Business-Spiritualiteit events waar jij je voordeel mee kan doen! Big Way! Dus schrijf je snel in voor het volgende event!

Het volgende evenement wordt op 22 mei georganiseerd en betreft een masterclass Synchroniciteit. Oftewel: verwacht het onverwachte! Met behulp van deze Masterclass deze manier wordt je in het dagelijkse leven alert op synchronistische gebeurtenissen en wordt je geleerd hoe je in de toekomst in kunt spelen op het onverwachte…. Kortom een Masterclass met ontdekkingen en verrassingen die je Management- en Leiderschapscarrière een boost zal geven! Meer informatie is hier te vinden.