Metty 40 jaar op Nyenrode!

03/08/2018

Het was gisteren 40 jaar geleden dat Metty Willemse op Nyenrode arriveerde. Metty is voor vele alumni een bekende en ze heeft al heel veel meegemaakt binnen de vereniging. Voor het Hoofdbestuur was dit de aanleiding om bij het RVA bestuur aanvraag te doen om een Ere lidmaatschap uit te reiken. De voorzitter van het hoofdbestuur Jan Bernard Nolst Trenité reikte haar het Ere lidmaatschap van de Nyenrode Alumni VCV uit. Zowel familie, collega's als leden van het hoofdbestuur waren aanwezig bij deze bijzondere plechtigheid.

Bankjes en tafels werden stiekem al neergezet, slingers werden opgehangen, de flessen stonden koud, de lakzegel was al netjes aangebracht op de oorkonde en klaargelegd om ondertekend te worden; iedereen was er klaar voor. En Metty? Die was zich nog van geen kwaad bewust totdat zij werd uitgenodigd door collega's om eventjes een stukje te gaan wandelen op het landgoed. Eenmaal aangekomen bij het Rosarium stond daar en petit comité, zoals Metty dat fijn vindt, haar eigen familie, 3 bestuursleden en haar collega’s op haar te wachten..
Voorafgaand aan het ondertekenen en uitreiken van de oorkonde sprak Jan Bernard Nolst Trenité, voorzitter NA VC, Metty vol lof toe, hij bracht duidelijk naar voren dat ze een uniek persoon is binnen de vereniging. Na wat fotosessies en glazen die werden geheven, was het tijd voor nog een verrassing; eentje waar ze het zelf al jaren over heeft... Een korte wandeling werd ingezet die leidde naar de Lindenlaan, alwaar een lange keurig gedekte tafel klaar stond. Haar droom. Alle aanwezigen konden genieten van een heerlijke, gezellige lunch. Een prachtige locatie voor een unieke aangelegenheid!