Stichtse Vecht gaat zwemmen tegen kanker

01/08/2018

Volgende maand op zondag 2 september zal de eerste editie plaatsvinden van Swim to Fight Cancer. Het Boom en Bosch in Breukelen zal het start- en finishpunt zijn voor dit zwemevent waarbij het de bedoeling is dat zoveel mogelijk inwoners en organisaties meedoen. Zij laten zich sponsoren door familie, vrienden en bedrijven. Alle opbrengst komt ten goede aan kankerbestrijding! Ook alumni nemen deel aan dit evenement.

Met een tussenstand van ruim €198.000 haalt Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht ruimschoots de grootste bijdrage binnen van alle regio's dit jaar. Om een beeld te krijgen hoe groot deze bijdrage is: Wanneer de opbrengst van dezelfde zwemevents in Tilburg, Dordrecht, Nijmegen, Apeldoorn & Eindhoven bij elkaar worden opgeteld, kunnen deze nog steeds niet tippen aan de omvangrijke donatie aan Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht.

Het evenement is zo succesvol dat het niet meer mogelijk is je in te schrijven voor de volwassenen Swim (2000m). Ben je tussen de 10-15 jaar dan is er nog plaats voor de Junior Swim (500m). En uiteraard kun je de zwemmers nog op een andere manier steunen. Zo hebben Voorzitter Heeren V (Dirk Mulder), Voorzitter Campus Board (David van der Meer) en Voorzitter Barcolleghie (Bono Meijs) zich spontaan ingeschreven. Ook Loïc Schreurs, Jan Dekker en Stijn van der Vat hebben zich aangesloten. Wanneer je team Nyenrode wilt steunen dan kan dat via deze link. Daarnaast doen ook de volgende alumni mee: Joep Stassen (BBA ’85) en Marius Janmaat (IDP ’95). Ook hen kun je voorzien van een bijdrage door op de desbetreffende naam te klikken.