VCV-Leden korting Seminar "Leidinggeven aan Winnende Teams"

11/05/2017

Verbeter de prestaties van uw team

Geeft u als manager leiding aan een team en wilt u zichzelf ontwikkelen als leider en de teamprestaties verbeteren? Wilt u leren waarom  de ene organisatie langdurig succesvol is, terwijl soortgelijke uiteenvallen en verdwijnen? En wilt u inzicht in hoe het kan dat sommige sportteams decennialang een legacy weten na te laten die veel verder gaat dan alleen winnen?

Tijdens dit seminar krijgt u van Guus Hiddink, Mark Tuitert, Bas Kodden, Toon Gerbrands, Mart de Kruif en Claudia Bokel hun visie op ‘leidinggeven aan winnende teams’. Vanuit deze verschillende invalshoeken ontwikkelt u praktische handvatten waardoor u als manager of ondernemer betere teamprestaties behaalt en meer duurzame impact realiseert in uw organisatie.

Ontwikkel uzelf als leider

In het ‘Seminar Leidinggeven aan Winnende Teams’ krijgt u de kans uzelf te ontplooien op thema’s als verbindend leiderschap, herhaald presteren en maatschappelijk ondernemerschap. U ontwikkelt uzelf als leider waardoor u in staat bent uw team en organisatie naar succes te leiden. Ook leert u meer over winnende personen en teams: van winnen naar winnen!

Leer van sprekers uit de topsport en het bedrijfsleven

Zes sprekers uit de topsport, het bedrijfsleven en het onderwijs geven u meer inzicht in de mogelijkheden om de prestaties van uw team te verbeteren. U leert door middel van praktijkvoorbeelden, academische theorie en de persoonlijke ervaring van de verschillende sprekers. Daarnaast heeft u tijdens dit seminar de mogelijkheid om samen met de sprekers en deelnemers in te gaan op uw eigen business cases. Ook krijgt u tijdens het Seminar Leidinggeven aan Winnende Teams de gelegenheid om uw netwerk verder uit te breiden.

Return on Education

  • Krijg zicht op de essentie en kenmerken van succesvolle teams
  • Verbeter als manager de prestaties van uw team
  • Ontmoet sprekers en professionals die uw visie versterken
  • Ontdek hoe sport en het bedrijfsleven elkaar versterken

Voor wie

Het seminar is ontwikkeld voor managers, executives en ondernemers die werkzaam zijn in het bedrijfsleven, wetenschap en sport en die zichzelf willen ontwikkelen en streven naar betere teamprestaties.

Wanneer

11 mei 2017 van 09:00 tot 17:30.

Investering

  • Algemene inschrijving: € 599,-
  • VCV-leden: € 399,-

Bovengenoemde prijzen voor inschrijving zijn excl. BTW en inclusief catering. Wanneer u met meer dan 3 personen tegelijk wilt inschrijven, is het mogelijk om een prijs op maat af te geven. Neemt u hiervoor contact op met Program Management Sport Leadership via info@nyenrodesports.com of 0346-291747.

Brochure

Bekijk hier de brochure van het Seminar Leidinggeven aan Winnende Teams.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan het Seminar Leidinggeven aan Winnende Teams? Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

Start evenement: 
11 mei 2017 - 09:00
Locatie: 
Landgoed Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621BG Breukelen, Utrecht
Netherlands
Kosten
Lid: 
399.00 EUR
Niet-lid: 
599.00 EUR
Student: 
399.00 EUR