Online Career Center Nyenrode – Samen Nyenrodianen ondersteunen

20/07/2017

Studenten en alumni verder helpen om de volgende stap te zetten in het begin van een hopelijk succesvolle carrière. Tijdens en na het afronden van de Nyenrode studie is de Career & Personal Development afdeling (CPD) van de universiteit hier actief mee bezig. Dit gebeurt onder meer via de Peer Group Coaching waarbij EMBA, IMBA, BScBA en MSc studenten gecoacht worden door Nyenrode Alumni. Daarnaast heeft de CPD afdeling recent het online Career Center gelanceerd, dat ook voor alumni toegankelijk is. Dit alles uiteraard met volle ondersteuning vanuit de NA VCV en het VCV Alumni Office. Het Career Center is ook als app beschikbaar.

“Met het Career Center ondersteunen wij studenten en alumni waar nodig bij het bereiken van de eigen carrière doelstellingen. Om de volgende stap te kunnen maken, bij het vinden van de 1e baan of bij een volgende baan, is het noodzakelijk om een goede voorbereiding te treffen. Het Career Center ondersteunt daarbij. Interessante vacatures zijn natuurlijk erg belangrijk voor de studenten en deze zijn dan ook volop te vinden in het Career Center. Wij nodigen mensen daarnaast uit voor events en netwerk bijeenkomsten, geven tips over jezelf online presenteren en het opstellen van je CV.

Door een goede samenwerking met de ontwikkelaars van het Career Center en NA VCV, hebben wij een constant en mooi aanbod van vacatures beschikbaar. Mocht iemand het prettig vinden om een gesprek met Victoria, Evelien of mijzelf te plannen, dan is dit ook mogelijk via het Center.” Willem van Donge, Manager CPD

Alumni en het Career Center

Na afstuderen blijft het Center uiteraard beschikbaar voor de alumni. Aangezien dit recent gelanceerd is, zijn nog niet alle alumni op de hoogte van de mogelijkheden. Maar ook voor hen is het Center beschikbaar. Een account aanvragen is zo gebeurd via https://nyenrode.jobteaser.com.

“Vanuit de NA VCV willen wij graag onze studenten en alumni ondersteunen op sociaal, business en carrière vlak. Dat is ook in onze kernwaarden en doelstellingen verwoord. Door samen te werken met CPD binnen dit Career Center bieden wij onze alumni nog meer ondersteuning op het carrière vlak.

Het Career Center is een prachtige toevoeging op het huidige VCV Career aanbod dat wij al hebben voor onze leden. Daarnaast is dit ook een mooie manier om onze student-leden actiever te betrekken bij de vereniging en bijvoorbeeld via het Center uit te nodigen voor onze events.” Simone Daniels, Manager Alumni Office

Bedrijven met interesse in het Nyenrode netwerk

Voor Nyenrodianen die graag in contact willen komen met studenten en alumni biedt het online Career Center ook verschillende voordelen.

  • Gemakkelijke manier om in contact te komen met studenten en alumni
  • Mogelijkheid om Thesis projecten en vacatures direct bekend te maken bij Nyenrodianen
  • Blijf op de hoogte van de Career Events die worden georganiseerd op en door Nyenrode
  • MSc, IMBA, EMBA en BScBA Nyenrode studenten presenteren zich online aan de aangesloten bedrijven.
  • Het aanmaken van een account is kosteloos!

Aanmelden voor het Center

Alumni en studenten kunnen zich aanmelden via https://nyenrode.jobteaser.com . Gebruik hierbij je prive mail of je my.nyenrode-mailadres. Bedrijven die interesse hebben om gebruik te maken van het Career Center, kunnen contact opnemen met Willem van Donge.

Voor meer informatie:

Willem van Donge
Head of Career & Personal Development
w.vdonge@nyenrode.nl

Simone Daniels
Manager VCV Alumni Office
s.daniels@nyenrodealumni.nl