PTMSc update programma 2017/2018

07/07/2017

Het PTMSc Update programma heeft tot doel de kennis van PDP/PTMSc alumni op te frissen en op peil te houden. Kort gezegd: het programma biedt continue kennis refreshment en kennis update.

Het programma wordt jaarlijks in het voorjaar vastgesteld voor het daarop volgende jaar door een programma-adviesraad. De programma-adviesraad bestaat uit PDP/PTMSc alumni en de programmadirecteur van het PTMSc. Dit jaar kunnen VCV-leden ook weer met korting deelnemen aan dit programma.

"Je hebt een aanzienlijke investering gedaan in jezelf zowel qua tijd, kennis en niet te vergeten geld. Het gezegde luidt stilstand is achteruitgang. De eerste vraag die bij je opkomt hoe houdt ik mijn investering op peil. Al kijkende naar je agenda is daar niet altijd tijd voor. Dus hoe kan ik op een efficiënte en effectieve wijze dit vraagstuk oplossen. Het antwoord moge duidelijk zijn, deelnemen aan het programma in de unieke omgeving van Nyenrode."
(Jack van de Velde, 20000377)

Programma 2017 / 2018

  • Vrijdag 22 september '17 -  Innovatie & Creativiteit -  Jeff Gasperz en Jordie Knoppers (20150327)

  • Vrijdag 17 november '17 -  Beyond Lean Operations: een supply chain perspective -  Jack van der Veen

  • Vrijdag 16 maart '18 - Digitale Marketing & Succesvol Ondernemerschap - Kitty Koelemeijer (20075607) en Ariane Inden (19850028)

  • Vrijdag 25 mei '18 - Mogen we hoopvol zijn in duurzaam ondernemen? - Andre Nijhof en Camille van Gestel (19910223)

 

 

 

 

Personal Development

Naast deze vier sprekers organiseren we dit jaar ook een training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze workshop wordt in kleinere groepen gegeven en deelnemers van het PTMSc Update programma kunnen zich inschrijven voor één van de volgende drie data. Je kunt je hiervoor inschrijven door te mailen aan ptmscteam@nyenrode.nl o.v.v. je naam en de datum van voorkeur.

Coachend Leiderschap, jouw persoonlijk & professionele power

Ben je toe aan een volgende stap op persoonlijk én professioneel niveau? In deze workshop haal je inzichten, kennis én feedback over je eigen functioneren en sta je weer eens stil bij jouw specifieke of algemene leerwensen. Aan bod komen de volgende aspecten:
• verdieping met behulp van concepten uit de Transactionele analyse
• inzichten en kennis vergroten over persoonlijke patronen
• je bewustzijn versterken over je eigen handelen en functioneren en de effecten er van
• oefeningen doen en daar over reflecteren.

Data:

  • 3 november '17
  • 12 januari '18
  • 6 april '18

Aanmelden

Via deze link is het mogelijk om aan te melden voor deelname aan het PTMSc Update Programma.

VCV-Leden korting

De kosten voor het programma bedragen 525 euro per jaar, leden van de VCV ontvangen een korting van 50,- euro en betalen dus 475,- , inclusief lidmaatschap van de bibliotheek. Na inschrijving is de deelname voor onbepaalde tijd of eindigt door opzegging voor het einde van het academisch jaar (augustus).

Nog geen lid van de Nyenrode Alumni VCV? Check deze pagina of stuur een mail naar info@nyenrodealumni.nl