10e Bijeenkomst Business Spiritualiteit stond in het teken van intuïtie

09/04/2019

De 10e bijeenkomst van de kring Business Spiritualiteit en de eerste van 2019! Een avond in het kader van intuïtie en verbetering. De grootste kunst is om naar jezelf te kunnen kijken! Beyond logic!

Het was weer een bijzondere avond; door middel van energieke en prikkelende vragen en ideeën hebben de deelnemers nieuwe inzichten opgedaan, die nog lang zullen blijven hangen. Samen zijn we op zoek gegaan naar het grotere plaatje, de (on)zichtbare verbinding van oorzaak en gevolg, maar zeker is er ook de verbinding met elkaar gemaakt!

Het doel van de avond was te ervaren wat er gebeurt als we voorbijgaan aan de ratio, angsten en twijfels en als we bepaalde principes toepassen; door angsten, twijfels en negatieve gedachtes los te laten krijgen we toegang tot onze intuïtie: de meest krachtige bron van energie, creativiteit en daadkracht.

Dat we allemaal echt wel angsten en twijfels hadden bleek al snel! Op de vraag hoe ons ideale huis eruit zou zijn en hoe we zouden willen daten met een ideale partner; gaven we allemaal ongeveer dezelfde antwoorden; het bleek dat onze ideeën in grote lijnen hetzelfde waren. Onbewust bleken we toch een soort vissenkom om ons heen gebouwd te hebben! Onbewust hadden we allemaal voor hetzelfde “veilige” plaatje gekozen en dat gaf een besef, waar niemand blij van werd! Of juist wel… want de kring Business Spiritualiteit is wel de plek om dit gelijk ook aan te pakken! En gezamenlijk hebben we dat zeker gedaan!

Want wanneer vertrouw je op je gevoel en wanneer niet? Dit is een hele essentiële vraag, waar de deelnemers na deze workshop zeker mee uit de voeten kunnen. Hier is dan ook echt bij stil gestaan tijdens de bijeenkomst en verschillende ervaringsverhalen versterkten de besproken theorieën, die hier onder lagen.

En dat was zeker ook niet alles. Ook vertelde Jelle Visser, oprichter en eigenaar van het succesvolle "E Bike to go" over hoe hij op intuïtie zeer wel gevaren is. Ook is er door Jelle de aftrap gegeven voor een grootscheeps experiment waar we nog veel van zullen horen: THE GIVING CHALLENGE 2019!   Alles bij elkaar een mooie avond, die doorweven is door inspiratie en door intuitie.

Baal je ervan dat je er niet bij was?! Geen nood! Wordt lid van de kring Business Spiritualiteit en volg het nieuws. Regelmatig organiseert deze kring bijeenkomsten in het kader van Business Spiritualiteit. Denk hierbij aan zaken als Mindful leidinggeven, het volgen van je intuïtie en hoe je er met je lichaam voor kan zorgen dat je helderder gaat denken! Interesse gewekt?! Word dan snel lid van de kring!